Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul TSD PROFEȚEȘTE: Alegerile în două tururi vor aduce alianţe de conjunctură urmate de alte compromisuri uriaşe

psd sigla

Liderul TSD deputatul Bogdan Cojocaru susţine că alegerile în două tururi pentru primari nu aduc neapărat un plus de democraţie, ci presupun alianţe de conjunctură, urmate de compromisuri uriaşe pentru a satisface interesele partidelor.

"Alegerile în două tururi nu înseamnă că avem neapărat un plus de democraţie, ci presupun ca în multe locuri, formaţiuni politice, care de altfel nu se înţeleg în ruptul capului, să facă alianţe de conjunctură pentru a câştiga primăriile. Urmează apoi alte compromisuri uriaşe pentru a satisface interesele oştilor de strânsură. Totul în dauna comunităţilor locale care vor trebui să deconteze facturile unor demersuri politicianiste", afirmă liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, într-un comunicat de presă, conform News.ro.

Citește și: MUTAREA care ZGUDUIE scena politică: George Maior, în pole position pentru a fi premier interimar

El consideră că asumarea răspunderii pentru alegerea primarilor în două tururi arată că PNL şi "stăpânul" Iohannis caută cu orice preţ căderea guvernului liberal şi provocarea de alegeri anticipate.

"Nu sunt bani pentru dublarea alocaţiilor copiilor, dar pentru anticipate există bani? Liberalii ar trebui să dea explicaţii celor care i-au votat. PNL n-a câştigat alegerile, şi-a instalat guvernul printr-o lovitură de palat, iar acum liderii liberali îşi dau seama că n-au program de guvernare, că nu ştiu ce au de făcut în ministere şi încearcă să abată atenţia cu manevre politice", adaugă liderul TSD.

Deputatul social-democrat afirmă că PSD nu se teme de anticipate şi că asumarea răspunderii pe tema schimbării sistemului de vot la alegerile locale va duce la depunerea moţiunii de cenzură.

"Va fi sperăm sfârşitul guvernării voastre, domnilor PNL-işti! Nu vă jucaţi cu electoratul român, că nu-i rob pe plantaţia voastră", mai spune liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.