Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul unui partid britanic eurosceptic: 'Rusia se amuză de plafonul de 60 de dolari impus de G7 pentru barilul de petrol'

Arab News
petrol rusia

Președintele partidului eurosceptic 'The Heritage Party', David Kurten, consideră că plafonarea prețurilor pentru barilul de petrol rusesc nu va afecta eforturile Kremlinului de a continua războiul, dar în schimb îi va lovi pe europeni.

„Rusia se amuză de plafonul de 60 de dolari impus de G7 pentru barilul de petrol (din Rusia). Rusia pur și simplu își va exporta petrolul în China și India, la prețul pieței, în timp ce Vestul se împușcă din nou în picior”, a scris politicianul britanic pe Twitter.

Ţările din G7, împreună cu Australia, au convenit vineri să plafoneze preţul petrolului rusesc la 60 de dolari pe baril.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a criticat sâmbătă hotărârea G7, spunând că "nu este o decizie serioasă" pentru că limita de preț „este foarte confortabilă pentru bugetul statului terorist". Ucrainenii susțin că prețul ar fi trebui plafonat la 30 de dolari pe baril de petrol rusesc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.