Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul unui partid vrea ca cei care l-au împușcat pe Nicolae Ceaușescu să fie judecați

ceausescu

Cerere șocantă a unui președinte de partid din România! Omul vrea ca cei care l-au ucis pe Nicolae Ceaușescu să fie judecați! Constantin Rotaru, liderul  Partidului Socialist Român ,a anunţat că va cere deschiderea unui dosar penal împotriva celor care, pe 25 decembrie 1989, l-au asasinat pe Nicolae Ceauşescu.

Citește și: PRO TV cere 100.000 de euro despăgubiri de la un fost prezentator

El spune că în urmă cu două decenii şi jumătate, în România, s-a dat o lovitură de stat şi condamnă DNA, Parchetul General şi celelalte instituţii care „au tergiversat anchetele începute pentru aflarea adevărului în legătură cu cele întâmplate în 1989 şi, până la urmă, au decis să închidă dosarele”. „Dacă anchetele se încheiau, se constata că lovitura de stat a fost dată de cei care, imediat după 1989, au confiscat Puterea. Unii dintre ei încă mai sunt la conducerea ţării. Procurorul Dan Voinea trebuia condamnat de multă vreme. Ori, chiar pe el l-au pus să ancheteze. (…)

Citește și: SCINDĂRI în PSD: Ce pune la cale Victor Ponta și care sunt taberele

La conducerea ţării, avem numai impostori şi infractori, iar interesul lor nu este să se afle adevărul. Sper ca noi, Partidul Socialist Român, să reuşim să deschidem un dosar împotriva criminalilor care, chiar în ziua de Crăciun, l-au asasinat pe Ceauşescu. Voi, mai tineri, aţi auzit că Ceauşescu a fost condamnat pentru genocid şi tot felul de aiureli. În realitate, nu a fost condamnat niciodată. Adunătura aia de la Târgovişte nu putea să reprezinte o instanţă judecătorească. Nu a existat nici un rechizitoriu. Magistratul care a fost acolo s-a sinucis ulterior, nesuportând probabil crima pe care a făcut-o. Sau poate că avea de gând să spună adevărul şi a fost redus la tăcere. Drepturile omului nu s-au respectat în cazul lui Ceauşescu, nu i s-a dat dreptul la un recurs, la apel. PSR îi consideră criminali pe Victor Stănculescu, Virgil Măgureanu, Gelu Voican Voiculescu, Dan Voinea, dar şi pe gradaţii şi soldaţii care l-au executat pe Ceauşescu. Dosarul împotriva acestora ar trebui pus pe rol imediat!”, a spus Rotaru, scrie arenavalceana.ro

Citește și: Tranzacția anului în România: Billa a fost cumpărată de un mare lanț de hypermarketuri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.