Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR acuză că la Transporturi este o mafie condusă de Grindeanu: Eu l-am dat afară pe Drulea

USR
Catalin-Drula

Cătălin Drulă afirmă că pe șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Cluj, ridicat în cursul acestei dimineți de DNA, l-a dat afară chiar el de la cârma instituție, dar că a fost repus în funcție după ce liderul USR nu a mai fost ministru al Transporturilor.

Drulă acuză că există o mafie condusă de Sorin Grindeanu.

„Mafia păstorită de Sorin Grindeanu la Transporturi a primit o lovitură azi. Șeful regional al ISCTR, instituția care controlează greutatea camioanelor, a fost ridicat de DNA. Bogdan Durlea fusese pus de Bode șef la ISCTR. Eu l-am dat afară. După ce nu am mai fost ministru, a fost repus șef la regionala Cluj de PSD-PNL. În vara lui 2021, adusesem un om cinstit la șefia ISCTR, pe Daniel Bejușcă, care a început controalele pe bune spre furia tuturor mafioților protejați politic, care distrug drumurile în România. Rezultatul, previzibil: a fost schimbat din funcție după ce nu am mai fost la minister, iar apoi hărțuit abject, fix de cel ridicat astăzi de DNA”, a transmis Cătălin Drulă.

Liderul USR și-a încheiat declarația cu measajul: PSD + PNL = Mafia.

Șeful Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Cluj a fost ridicat miercuri dimineață de procurorii DNA.

Principala suspiciune pe care o investighează anchetatorii este legată de faptul că șeful inspectoratului ar fi luat mită de la transportatori pentru a le acorda acestora avizele necesare transporturilor pe drumurile naționale și autostrăzile din România.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.