Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lidia Fecioru aruncă relațiile românilor în aer: Acestea sunt lunile în care se înșală cel mai mult. Hormonii o iau razna

antena 3
lidia fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că există anumite luni din an în care oamenii sunt mai predispuși la infidelitate. Fecioru spune că femeile care vor o casnicie liniștită trebuie să nu cicalească bărbații. Mai mult, un cuplu fericit are nevoie și de vacanțe în doi, fără copii.

Lunile de vară sunt pericol pentru monogamie!

"Oamenii sunt tentaţi să înşele atunci când este cald afară. Cumva, spre sfârşitul verii, undeva de prin luna august, septembrie începe această tentaţie. În iunie şi iulie, bărbaţii se cam satură de soţiile lor. Şi cam totul pleacă din concediu. Este valabil şi pentru femei, nu doar pentru bărbaţi. În concediu, este important ca femeile să nu-şi cicălească bărbaţii nici acasă şi nici în concediu. Să vină şi să le spună: Cară bagajul! Stai cu copiii! şi tot aşa. Trebuie să-i înţelegem şi pe bărbaţi. Au şi ei o limită până la urmă. Aşa că, aveţi grijă în această perioadă!

Obligatoriu, pentru o relaţie de lungă durată, să existe un concediu cu copiii şi un concediu fără. Imediat după sărbătore de iarnă, este iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Este important să ne dăm răgaz. Dacă tu vrei atenţie în relaţie, oferă şi tu asta. Dacă vrei timp, oferă-i şi celuilalt timp.", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.