Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lidia Vadim Tudor se bucură de sprijinul total al PRM

Lidia Vadim Tudor

Partidul România Mare (PRM) dezminte şi dezavuează orice informaţie prin care Lidia Vadim Tudor ar fi impus filialelor locale să cumpere revista România Mare, aşa cum, într-un mod inexplicabil, se vehiculează în spaţiul public. Considerăm că această informaţie, falsă şi iresponsabil distribuită către presă, ca fiind o urmare directă a creşterii în sondaje a PRM, partidul devenind probabil incomod pentru diverse persoane care doresc ca acest partid să nu ajungă ceea ce a fost, este şi are să rămână: singurul partid autentic naţionalist-patriotic din România.

De la venirea sa în rândurile PRM, Lidia Vadim Tudor s-a bucurat de un val real de simpatie din partea membrilor Partidului România Mare, precum şi de un sprijin larg din partea populaţiei. “Nu există în cadrul patidului nici un fel de neîntelegere, Lidia Vadim Tudor are tot sprijinul organizaţiilor locale ale PRM. Prin venirea ei, partidul se poziţionează pe un trend crescător atât în sondaje cât şi la nivel de organizare”, a declarat Valentin Vasilescu, directorul de campanie electorală a PRM, precizând că “revista România Mare a fost şi este distribuită în filialele Partidului România Mare, dar furnizarea acestora se face în mod benevol, neexistând nici un fel de obligaţie din partea părţilor în furnizarea acestei publicaţii”.

Atacarea Lidiei Vadim Tudor si, indirect, a Partidului Romania Mare, este o dovada clară că mesajul de luptă împotriva corupției și, implicit, a săraciei națiunii române, a deranjat. Filonul naționalist care se coagulează în jurul PRM nu are cum să fie afectat prin acuzații mincinoase și iresponsabile. “Ne așteptăm la astfel de atacuri după mesajul clar de luptă împotriva corupției pe care PRM l-a transmis cu ocazia relansării de la Consiliul Național din 1 octombrie. Celor care ne atacă acum le transmitem că vom continua pe aceiași linie”, a declarat Valentin Vasilescu, adaugand că “acest atac este organizat de către elemente politice marginale din interiorul partidului, fără relevanță ideologică, istorică și morală. Acuzațiile vin ca urmare a lansării noii linii ideologice, noi cunoscând inclusiv numele persoanei care a declanșat acest atac. Atenționăm totodată că nu este ușor să reformezi o formațiune politică de de talia acestei organizatii politice și ca atare, asftfel de atacuri reprezintă doar confirmarea faptului că Lidia Vadim Tudor reprezintă o valoare certă pentru PRM”

Menţionăm că în acest moment Partidul România Mare a depăşit 3% în sondajelele de opinie şi are ca obiectiv depăşirea pragului electoral la alegerile din 11 decembrie 2016. “Pe măsură ce ne apropiem de campania electorală şi aflându-ne pe un val pozitiv, în ce priveşte opţiunile electoratului, ne aşteptăm la diverse acţiuni subversive, mincinoase, care să aibă principal obiectiv obstrucţionarea PRM în drumul său spre Parlamentul RomânieiȚ, a adaugat Valentin Vasilescu, încheind cu “faptul că suntem atacaţi mediatic, este dovada clară că PRM începe să conteze în viitoarea luptă electorală.”, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.