Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor după primele 4 runde – acțiunea se reia pe 27 noiembrie

Liga Campionilor

Cea mai importantă competiție fotbalistică europeană, Liga Campionilor, a trecut deja de jumătatea meciurilor din grupe, moment în care avem o echipă deja calificată, cele mai multe dintre favorite sunt ca și calificate, iar majoritatea outsiderelor au acumulat până în prezent zero sau un singur punct.

Deși mai avem o săptămâna și ceva până la următoarea etapă, două dintre favoritele la trofeu în 2019, PSG și Manchester City se află în mijlocul unui scandal uriaș, după ce niște hackeri au reușit să spargă adresele de mail ale celor două cluburi, publicând apoi pe net informații șocante. Este vorba despre faptul că cele două cluburi ar fi păcălit UEFA în privința fairplay-ului financiar, fiind sprijinite în acest demers chiar de anumite persoane din interiorul forului european. Drept urmare, UEFA urmează să redeschidă anchetele, pentru a stabili cu exactitate veridicitatea informațiilor lansate pe piață.

,,Miliardarii’’ de la Manchester City sunt pe locul 1 în topul favoritelor UCL 2018/2019 la pariuri online în România. ,,Cetățenii’’ lui Pep Guardiola se află pe primul loc în Grupa F, cu 9 puncte din 12 posibile (au pierdut în mod surprinzător primul meci în fața lui Lyon, chiar pe propriul teren) și își pot asigura calificarea în 16-imi chiar în runda a 5-a, dacă reușesc cel puțin un egal pe terenul lui Lyon (6 puncte). În cazul în care câștigă, englezii își asigură primul loc în Grupă, înainte de runda finală. Va fi totuși greu, deoarece francezii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea în primăvară, așa că meciul se anunță extrem de interesant. În Premier League, City este lider și în acest an, fiind neînvinsă în cele 12 runde disputate până în prezent.

Campioana Franței, PSG, a coborât pe poziția a cincea în topul favoritelor la trofeul UCL 2018/2019, deoarece lucrurile nu sunt deloc limpezi în Grupa C, în care Napoli și Liverpool au adunat câte 6 puncte, PSG are doar 5 puncte iar Steaua Roșie Belgrad a produs șocul rundei numărul patru, învingând Liverpool cu 2-0, victorie ce o readuce în cursa pentru primele două poziții. În Ligue 1, PSG defilează, câștigând toate cele 13 partide disputate până in prezent.

Fără un adversar pe măsură în Grupa B, FC Barcelona, și ea aflată pe locul 1 în competiția internă, este singura echipă ce și-a asigurat deja calificarea în 16-imile UCL, acumulând 10 puncte după primele 4 etape, în timp ce Inter Milano are 7 puncte, Tottenham 4 puncte iar PSV un singur punct. Indiferent de ceea ce se va întâmpla în ultimele două etape, catalanii nu mai pot rata una din primele două poziții. În topul favoritelor Ligii Campionilor, Messi and co. se află pe locul 2.

În Grupa A, Borussia Dortmund și Atletico Madrid au adunat câte 9 puncte, asigurându-și în mare proporție calificarea, în condițiile în care Monaco are doar un punct iar FC Brugge se mai poate califica doar în cazul în care câștiga ultimele două meciuri, pe terenul Borussiei și acasă cu Madrid.

Favorita numărul 4 la trofeu, Bayern Munchen, a acumulat 10 puncte și mai poate rata calificarea doar dacă pierde ambele meciuri rămase de disputat (acasă cu Benfica și în Olanda, cu Ajax) iar Benfica câștiga atât în Germania, cât și acasă cu AEK.

Pe locul 3 în topul favoritelor UCL, Juventus a ratat ,,la mustață’’ șansa de a-și asigura una din primele două poziții în Grupa H, pierzând cu 1-2 meciul cu Manchester United în ciuda faptului că italienii au condus ostilitățile până în minutul 86. Chiar și așa, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo este pe 1 în Grupă, cu 9 puncte, fiind aproape imposibil de crezut că poate rata calificarea în 16-imi.

Fără a se afla în topul favoritelor, AS Roma și Real Madrid au acumulat câte 9 puncte, rezolvând astfel în mare măsură soarta primelor două locuri în Grupa G.

Următoarele partide din Liga Campionilor sunt programate marți, 27 noiembrie si miercuri, 28 noiembrie.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.