Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor: Guardiola – Toate cluburile din lume au sentimentul că dacă vrei să câştigi competiţia trebuie să o învingi pe Real Madrid

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat, miercuri seară, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, că este foarte fericit pentru această performanţă şi a menţionat că Real Madrid, următoarea adversară, este considerată marea favorită, potrivit news.ro.

“Sunt foarte fericit că suntem în semifinalele LC al treilea an consecutiv. Sincer, rezultatul de 4-1 nu reflectă tot ce a fost în cele două meciuri. Ştiind calitatea adversarului, felicitări tuturor celor de la Manchester City. Înţeleg că Real Madrid a ajuns de 11 ori în semifinale în 13 ani. Jos pălăria în faţa lor. Noi am reuşit trei. Cred că toate cluburile din lume au sentimentul că dacă vrei să câştigi competiţia aceasta trebuie să o învingi pe Real Madrid. Înainte se vorbea astfel despre Barcelona. Acum este Real Madrid”, a spus Guardiola.

Manchester City s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după ce a câştigat dubla manşă cu Bayern Munchen, scor 3-0 în tur şi scor 1-1 în retur.

În semifinale, City va întâlni Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.