Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor: În douăzeci de zile, totul se poate schimba, a avertizat antrenorul lui Inter

www.digisport.ro
Simone Inzaghi

Inter Milano este lider detaşat în Serie A, însă "în douăzeci de zile, totul se poate schimba", a avertizat antrenorul său, Simone Inzaghi, înaintea meciului de acasă cu Atletico Madrid din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, relatează AFP, potrivit Agerpres.

"În fotbal totul se întâmplă foarte repede: suntem pe primul loc în campionat, am luat un mic avans, dar mai sunt 14 meciuri, adică 42 de puncte", a declarat Inzaghi într-o conferinţă de presă.

"În douăzeci de zile, totul se poate schimba, inclusiv felul în care este judecat sezonul nostru. Noi am reuşit şase luni bune, însă au rămas trei luni (până la finalul sezonului - n. r.) şi sunt cele mai importante. Repet mereu asta echipei", a continuat el.

După 25 de etape din Serie A, Inter are nouă puncte mai mult decât a doua clasată. Juventus Torino, şi unsprezece puncte mai mult decât marea rivală AC Milan, ocupanta locului trei.

"Noi am reuşit ceva extraordinar în sezonul trecut în Liga Campionilor atingând finala (0-1 cu Manchester City - n. r.). Sigur că vrem să repetăm asta, dar sunt echipe mari care vor acelaşi lucru, începând cu Atletico", a spus Inzaghi.

"Va fi un duel frumos, un duel foarte, foarte complicat în faţa unei echipe care joacă un fotbal foarte frumos sub conducerea unui foarte mare antrenor", a spus italianul despre Diego Simeone, care a fost coechipierul său la Lazio Rome între 1999 şi 2003.

"Este o plăcere să-l regăsesc ca adversar (...) Am ţinut legătura cu el. Noi ştiam (când era jucător) că va deveni un mare antrenor, ajunge să te uiţi la ce a reuşit începând cu 2011 la cârma acestei echipe. Este întotdeauna o plăcere s-o priveşti jucând pe Atletico a sa", a afirmat Inzaghi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.