Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor, întreruptă în martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua la 7 august cu Juventus - Lyon şi Manchester City - Real Madrid (presă)

Liga Campionilor

Liga Campionilor, întreruptă în martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua la 7 august, cu meciurile Juventus - Olympique Lyon (0-1, în tur) şi Manchester City - Real Madrid (2-1), din manşa a doua a optimilor de finală, informează mundodeportivo.es, care citează SkySports Italia, anunță news.ro.

La 8 august, se vor disputa partidele Bayern Munchen - Chelsea (3-0) şi FC Barcelona - Napoli (1-1), din aceeaşi fază a competiţiei.

Vezi și: Un nou simptom asociat cu COVID-19! Observația virusologilor: Unii pacienți sunt confuzi, până în punctul în care nu mai ştiu unde se află, nici în ce an

Partidele din sferturi se vor juca la 11-12 august, turul, şi 14-15 august, returul. Semifinalele vor avea loc în 18-19 august şi 21-22 august. Finala este programată la 29 august, pe Stadionul Ataturk din Istanbul. Ediţia 2020/2021 a fazei grupelor Ligii Campionilor va începe în luna octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.