Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor la handbal feminin: Vipers s-a calificat în semifinale; CSM Bucureşti joacă de la ora 17.00 cu ŢSKA Moscova

csm bucuresti valcea dragana cvijic

Echipa de handbal feminin Vipers s-a calificat duminică, în Rusia, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a remizat cu formaţia Rostov-Don, scor 23-23, în returul sferturilor. CSM Bucureşti joacă de la ora 17.00, cu ŢSKA Moscova, pentru ultimul loc la F4, relatează News.ro.

În prima manşă, disputată sâmbătă, tot în Rusia, Vipers a câştigat cu scorul de 34-27 şi are 57-50 la general, obţinând calificarea în semifinale.

De asemenea, în tur, CSM Bucureşti a câştigat cu scorul de 32-27 disputa cu ŢSKA Moscova şi speră la calificare după returul de duminică. CSM luptă pentru a patra calificare în Final Four, după cele reuşite în 2016, când a cucerit trofeul, 2017 şi 2018, când a încheiat cu medalia de bronz.

Citește și: Moarte suspectă la Ploiești: o tânără de 17 ani a fost găsită moartă

Primele echipe calificate la Turneul Final Four sunt Gyor şi Brest, care au eliminat sâmbătă, în sferturi, formaţiile Buducnost Podgorica (30-19 în tur şi 24-21), respectiv Metz (34-24 şi 26-26).

Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc în 13 aprilie, la Budapesta. Tot acolo va avea loc şi Turneul Final Four, în 29 şi 30 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.