Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor: Manchester City o învinge pe Bayern, scor 3-0, iar Benfica pierde în fața echipei Inter Milano, scor 0-2

Liga Campionilor

Echipa engleză Manchester City a învins marţi, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia germană Bayern Munchen, în prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În al doilea meci al zilei, echipa italiană Inter Milano s-a impus, în deplasare, cu formaţia portugheză Benfica Lisabona, scor 2-0, informează news.ro.

Pe City of Manchester Stadium, Rodri a înscris primul gol al partidei, în minutul 27, cu un şut senzaţional la vinclu. În minutul 70, bavarezul Upamecano a greşit, iar norvegianul Erling Haaland a pasat decisiv pentru Bernardo Silva, care a majorat scorul. În minutul 76 a înscris şi Haaland, din pasa lui Stones, atacantul norvegian ajungând la 11 goluri în 7 meciuri jucate în acest sezon de Liga Campionilor.

La Lisabona, pe Estadio da Luz, oaspeţii de la Inter Milano au deschis scorul în minutul 51, când Barella a reluat în plasă, cu o lovitură de cap, centrarea lui Bastoni. În minutul 79 Joao Mario a comis un fault în suprafaţa de pedeapsă, iar arbitrul englez Michael Oliver a acordat penalti pentru Inter, după consultarea VAR. A executat Romelu Lukaku şi a înscris stabilind scorul final.

Miercuri se dispută celelalte două partide din sferturile Ligii Campionilor: Real Madrid – Chelsea şi AC Milan – Napoli.

Manşa secundă a sferturilor se va disputa în zilele de 18 şi 19 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.