Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor: Napoli a învins cu 2-0 în meciul din deplasare cu Frankfurt, deși a ratat un penalty

liga campionilor

Eintracht Frankfurt nu a mai reușit să fie echipa surpriză a Ligii Campionilor marți seara în prima manșă a optimilor de finală împotriva italienilor de la Napoli, care s-au impus în deplasare, scor 0-2 (0-1), având și un penalty ratat în prima repriză, anunță Mediafax.

Oamenii lui Spalletti au avut nevoie de 20 de minute ca să producă prima fază periculoasă la poarta nemților. Kvaratskhelia a ratat prima ocazie, șutul său de la marginea careului fiind scos de sub bară de Trapp. Ratarea georgianului a fost urmată în minutul 34 de un șut în bară a lui Lozano.

Șirul ratărilor a continuat atunci când Kvaratskhelia a ratat o lovitură de pedeapsă, în minutul 36, dar ghinionul a fost apoi spart de reușita lui Osimhen, din minutul 40, după o acțiune în viteză și o pasă ideală în fața porții dinspre Lozano.

Minutul 58 a adus eliminarea lui Randal Kolo Muani, iar minutul 65, golul doi al oaspeților, care a și consfințit scorul final (0-2).

Italienii vor avea o sarcină facilă în returul de peste 3 săptămâni, pe Stadionul „Diego Maradona”, chiar dacă nemții au arătat calitate în joc și au potențialul de a furniza o surpriză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.