Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor - Pogba, Martial şi De Gea, apţi de joc pentru meciul cu PSG

www.worldsoccer.com
manchester united

Manchester United se va prezenta în efectiv aproape complet la meciul cu Paris Saint-Germain, programat miercuri în Liga Campionilor la fotbal, a anunţat antrenorul echipei engleze, Ole Gunnar Solskjaer, în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc marţi, informează AFP.

Tehnicianul norvegian îi va avea la dispoziţie pe internaţionalii francezi Paul Pogba şi Anthony Martial, care au lipsit de la ultimul meci al grupării de pe Old Trafford din cauza problemelor medicale, precum şi pe portarul spaniol David De Gea, care a ieşit la pauza jocului cu Southampton, disputat duminică în campionatul Angliei, după o lovitură la genunchi.

Singura incertitudine o reprezintă recuperarea fundaşului Luke Shaw, chiar dacă şi acesta a revenit la antrenamentele colective.

Solskjaer a declarat că toţi jucătorii săi sunt nerăbdători să evolueze în meciul cu PSG, în special uruguayanul Edinson Cavani, fostul atacant al parizienilor, care a petrecut şapte ani pe Parc des Princes (2013-2020), înainte de a semna cu clubul englez, în această toamnă.

Citește și: De la 1 ianuarie 2021, Laura Codruța Kovesi își intră în pâine! Șefa Parchetului European a dezvăluit cine va intra sub lupa ei

"Cavani este pregătit să joace şi, desigur, reprezintă ceva special pentru el să evolueze împotriva celor de la PSG, unde a devenit cel mai bun marcator al clubului. Acest lucru îi oferă o energie suplimentară", a spus antrenorul lui United.

Manchester United este liderul Grupei H a Ligii Campionilor, cu un avans de trei puncte faţă de PSG şi RB Leipzig, iar o victorie în faţa francezilor îi va asigura calificarea în optimile de finală şi, totodată, primul loc în clasamentul final al grupei.

Însă, pentru PSG, învinsă pe teren propriu de Manchester United (1-2) în meciul tur, orice alt rezultat în afara victoriei pe Old Trafford ar plasa-o într-o situaţie foarte delicată înaintea ultimei etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.