Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga I are un nou lider: FC Botoșani a făcut scor cu Sepsi Sfântu Gheorghe / VIDEO

www.gsp.ro
voluntari botosani

FC Botoșani a făcut spectacol în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și s-a impus cu scorul de 5-1 în meciul jucat pe teren propriu, în etapa a treia. După succesul cu Sepsi, botoșănenii au urcat pe primul loc în clasament.

Vezi golurile AICI

Trupa lui Costel Enache a deschis scorul în primul minut de joc, la primul corner al partidei. Miron a profitat de o respingere greșită a lui Niczuly la un șut expediat de Golofca și a marcat cu o execuție de la marginea careului mic.

Botoșani a mai punctat o dată în minutul 15, prin lovitura de cap a lui Laurențiu Buș, după o centrarea excelentă a lui Golofca.

Repriza a doua a început cum nu se putea mai rău pentru Sepsi, care a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Astafei. Mijlocașul revenit în această vară în Liga 1 l-a lovit cu cotul pe Mușat și centralul Cătălin Popa i-a arătat direct cartonașul roșu.

În minutul 60, Buș a realizat "dubla" cu un șut sub transversală, iar cinci minute mai târziu Mihai Roman a primit mingea de la Golofca și l-a învins pe Niczuly cu un șut la colțul lung.

Patrick Petre redus din diferență cu câteva minute înainte de final, cu un gol superb marcat direct din lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri.

Botoșaniul a replicat imediat cu o nouă reușită. De această dată, Lorand Fulop a reluat în poartă o minge care a lovit inițial bara, din șutul lui Golofca.

FC Botoșani a bifat cea mai mare diferență de scor din meciurile disputate până acum în noul sezon al Ligii 1 și ocupă fotoliul de lider cel puțin până la meciul celor de la CFR Cluj cu Gaz Metan, de sâmbătă seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.