Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit 11-le etapei a V-a și a desemnat cel mai bun jucător

agerpres
LPF

Etapa a cincea din noul sezon al Ligii 1 s-a încheiat luni, 12 august, cu remiza dintre FC Viitorul și FC Botoșani, scor 2-2. Acesta a fost singurul meci încheiat la egalitate din toate cele șapte întâniri din acestă rundă, potrivit Mediafax.

În urma rezultatelor și evoluțiilor jucătorilor din partidele din etapa a cincea, Liga Profesionistă de Fotbal a alcătuit cea mai bună echipă, iar titlul de cel mai bun antrenor al rundei i-a revenit tehnicianului echipei Sepsi Sfîntu Gheorghe, Csaba Laszlo, care a reușit să spargă gheața în acest sezon, scor 1-0, în deplasare, cu Universitatea Craiova, după ce până acum înregistrase patru egaluri la rând.

În "primul 11" creionat de LPF, FCSB nu are niciun jucător, în timp ce campioana României, CFR Cluj, este reprezentată de fundașul Andrei Mureșan și mijlocașul Adrian Păun.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

Cum arată echipa etapei a cincea:

PORTAR

Bela Fejer (Sepsi OSK / 24 de ani / două jocuri) - A avut nu mai puţin de șase intervenţii prin care a contribuit decisiv la victoria reuşită de covăsneni în Bănie. Interesant, în trei dintre cele cinci runde din acest sezon, Sepsi a dat portarul etapei.

FUNDAŞI

Ricardinho Varzim (FC Voluntari / 25 de ani / 5 jocuri) - A dominat flancul drept, de unde au plecat cele mai multe dintre acţiunile ofensive iniţiate de ilfoveni. În plus, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

Bradley Diallo (Poli Iaşi / 29 de ani / 5 jocuri) - Puternicul fundaş al moldovenilor a făcut un joc fără greşeală în centrul defensivei. Cu siguranţă, transferul său este un câştig pentru Poli.

Andrei Mureşan (CFR Cluj / 34 de ani / 5 jocuri, FOTO) - Este singurul integralist din lotul ardelenilor. Şi-a coordonat excelent apărarea şi în acest meci, ardelenii având a doua cea mai bună defensivă din campionat.

Mihai Velisar (Gaz Metan / 20 de ani / 4 jocuri) - A făcut excelent faza defensivă, iar urcările în atac au pus mari probleme adversarilor. A reuşit prima pasă de gol în Casa Liga 1.

MIJLOCAŞI

Adrian Păun (CFR Cluj / 24 de ani / 4 jocuri) - Este jucătorul primelor cinci etape pentru CFR. A înscris din nou şi a ajuns la două goluri şi două pase decisive. De când a fost responsabilizat cu banderola de căpitan, forma sa a crescut vizibil.

Nicandro Breeveld (Poli Iaşi / 32 de ani / 3 jocuri) - A câştigat majoritatea duelurilor la centrul terenului, unde a tăiat multe dintre încercările adversarilor de a construi ofensiv. A şi marcat primul său gol în tricoul studenţilor ieşeni.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

Bogdan Barbu (Academica / 27 de ani / 5 jocuri) - A marcat un gol frumos, primul în CASA Liga 1, apoi a contribuit decisiv la ultima reuşită a ilfovenilor. A strâns deja trei pase de gol, fiind lider în campionat la acest capitol.

Ovidiu Horşia (Poli Iaşi / 18 ani / 5 jocuri) - Evoluţiile tânărului mijlocaş din acest start de sezon au surprins plăcut pe mulţi microbişti. A fost desemnat pentru a doua oară jucătorul meciului!

ATACANŢI

Stefan Ashkovski (FC Botoşani / 27 de ani / 5 jocuri) - A marcat şi a contribuit la al cincilea meci fără înfrângere bifat de moldoveni. Macedoneanul se înscrie pe lista celor mai bune transferuri din această vară.

Sergiu Buş (Gaz Metan / 26 ani / 5 jocuri) - A marcat singurul gol al meciului. A fost a treia reuşită din acest sezon şi 23-a în 86 de partide disputate în principala competiţie internă din România.

ANTRENORUL ETAPEI

Csaba Laszlo (Sepsi OSK / 55 de ani) - A spart gheața la Craiova. Tactica sa i-a adus lui Sepsi prima victorie din acest sezon după patru remize consecutive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.