Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că FC Botoșani are drept de joc, după ce jucătorii și staff-ul au fost testați pentru COVID

lpf

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, miercuri, că FC Botoșani are drept de joc, după ce toți jucătorii și staff-ul tehnic au fost testați pentru COVID, iar rezultatele au fost negative, anunță MEDIAFAX.

„În urma testelor medicale efectuate în cursul acestei săptămânii, fotbaliștii și staff-ul tehnic – administrativ al echipei FC Botoșani au fost declarați apți pentru a relua activitatea în CASA Liga 1”, au anunțat reprezentanții LPF.

Citește și: Lovitură pentru PSD! Artificiul folosit de Guvernul Orban pentru a nu mai avea nevoie de votul Parlamentului în vederea prelungirii stării de alertă

FC Botoșani va juca prima partidă sâmbătă, de la ora 20.00, pe teren propriu cu CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului.

Marți, de la ora 20.00, echipa va juca, la Craiova, cu Universitatea, meciul restant din etapa a 3-a, iar vineri este programată partida din etapa a 5-a a play-off-ului, dintre Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.