Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ligue 1: Mbappe a devenit cel mai bun marcator din istoria PSG, în timp ce clubul s-a impus cu 4-2 împotriva lui FC Nantes

goal.com
mbappe

Echipa franceză PSG a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, formaţia FC Nantes, scor 4-2, într-un meci al etapei a 26-a din Ligue 1. Atacantul francez Kylian Mbappe a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Paris SG, scrie news.ro.

Cu Mbappe şi Lionel Messi pe teren, parizienii au condus cu 2-0 în minutul 16. Mai întâi a înscris Messi, în minutul 11, pentru ca cinci minute mai târziu Hadjam să marcheze în propria poartă. În minutul 30 oaspeţii au redus din diferenţă prin Ludovic Blas, iar în minutul 37 Ignatius Kpene-Ganago a egalat reducând la tăcere stadionul Parc des Princes. Gazdele au revenit în avantaj în repriza secundă. A înscris Danilo Pereira în minutul 59, iar în minutul 90+1 Kylian Mbappe a reuşit să înscrie golul după care a alergat întregul meci. Atacantul francez a marcat al 201-lea gol pentru PSG, depăşind vechiul record, de 200 de goluri, deţinut de Edinson Cavani. Meciul s-a încheiat cu victoria lui PSG, scor 4-2, care este lider cu 63 de puncte. Pe locul secund, cu 52 de puncte, se află Olympique Marseille.

Într-un alt meci disputat sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 26, RC Lens şi Lille au terminat la egalitate, scor 1-1. A deschis scorul Lens, prin autogolul lui Fonte, din minutul 41, uar Lille a egalat în minutul 69, la reuşita lui Jonathan David.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.