Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lily Allen a fost abuzată sexual de un oficial din industria muzicii

bbc.co.uk
lily allen

Cântăreața britanică Lily Allen a dezvăluit în cartea sa de memorii că a fost abuzată sexual de un oficial din industria muzicii și a explicat că astfel de incidente sunt frecvente în domeniu, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.

Lily Allen a povestit că a cunoscut această persoană în 2015, după divorțul ei de Sam Cooper, la un eveniment care avea loc la un hotel. Oficialul a făcut-o să se îmbete și i-a spus că poate să doarmă în camera lui de hotel.

"M-am trezit la 5 dimineața, când am simțit că cineva își lipea corpul gol de al meu. Și eu eram dezbrăcată", a povestit artista în cartea "My Thoughts Exactly".

"M-am mișcat cât de repede am putut, am sărit din pat, alarmată, mi-am găsit hainele repede și am fugit din camera lui", a mai povestit Allen, care și-a exprimat frustrarea că nu a raportat incidentul, dar a explicat că, inițial, s-a învinovățit pentru că ea consumase alcool.

Citește și: Expoziția "Portretul colecţionarului 40 de ani de la deschiderea Muzeului Colecţiilor de Artă" va fi deschisă vineri

Într-un interviu pentru publicația The Guardian, aceasta a mai spus că a vrut să facă public numele agresorului în carte, dar că echipa de avocați a editorului a fost împotrivă.

Volumul va apărea pe piață joi.

În vârstă de 33 de ani, Lily Allen şi-a început cariera muzicală în 2002 și a devenit cunoscută graţie primelor două albume de studio ale sale, foarte bine primite de public şi de criticii de specialitate - "Alright, Still", lansat în 2006, şi "It's Not Me, It's You", lansat în 2009. Lily Allen şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră, "Sheezus", în 2014, iar cel de-al patrulea, "No Shame", în iunie anul acesta. Nominalizată la un premiu Grammy, Lily Allen a primit în 2010 premiul Brit pentru cea mai bună artistă britanică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.