Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Limbajul corporal STRANIU al lui Trump, motiv de controverse în mediul online

Candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, s-a plimbat prin platou, s-a încruntat şi uneori a apărut brusc în spatele contracandidatei democrate Hillary Clinton în timpul dezbaterii electorale de duminică, fiind subiect de uimire şi ironii din partea unor utilizatori pe reţelele de socializare, transmite Reuters, potrivit agerpres.

Reacţia online a evidenţiat tonul arţăgos al confruntării din St. Louis, în care Trump şi Clinton s-au insultat reciproc, cu mai puţin de o lună până la alegerile prezidenţiale de la 8 noiembrie.

Principalele momente ale DEZBATERII dintre Donald Trump și Hillary Clinton/ VIDEO

Utilizatorii de Twitter au analizat limbajul corporal al lui Trump, unii remarcând că republicanul pare să o fi 'urmărit' pe Clinton pe întreaga scenă. Criticile vin în contextul în care miliardarul se află în centrul unei controverse după apariţia unei înregistrări din 2005 în care face remarci obscene şi umilitoare la adresa femeilor.

"Limbajul corporal al lui Trump a fost straniu. S-a plimbat, a insultat, a stat exact în spatele ei", a scris o utilizatoare pe Twitter.

"Limbajul corporal al lui Trump m-a speriat. Mă simt extrem de neconfortabil când bărbaţii stau în spatele meu, în special aşa", a postat o altă utilizatoare.

CIOCNIRE VIOLENTĂ Hillary Clinton: Își bate joc de femei/ Trump: Bill Clinton a molestat femei

Şi prestaţia lui Clinton a fost criticată în mediul online. "Clinton putea să se descurce mai bine. Nu a părut atât de dornică, de pregătită să îl irite" pe Trump, a scris un alt utilizator de Twitter.

Opinia privind reprezentaţia lui Trump a fost 66,9% negativă, conform unei analize a firmei Brandwatch, care a monitorizat postările pe Twitter din timpul dezbaterii. Opinia privind prestaţia lui Clinton a fost 57,8% negativă.

Dezbaterea, în cadrul căreia au fost primite şi întrebări din partea publicului, a fost confruntarea electorală dezbătută cel mai mult pe Twitter, fiind înregistrate peste 17 milioane de postări, a precizat purtătorul de cuvânt al reţelei de socializare, Nick Pacilio.

Cine a câștigat a II-a dezbatere Trump vs. Clinton/ VIDEO

Afirmaţia lui Trump că el are o părere diferită de a candidatului său pentru postul de vicepreşedinte, Mike Pence, în legătură cu intervenţia militară din Siria a fost cel mai discutat moment al dezbaterii pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.