Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Linda Yaccarino, noul CEO al Twitter: 'Am fost de mult inspirată de viziunea lui Musk de a crea un viitor mai luminos'

musk Yaccarino

Noul CEO al Twitter, Linda Yaccarino, a declarat într-un tweet că a fost inspirată de viziunea proprietarului Elon Musk de a crea un viitor mai luminos şi că este încântată să contribuie la transformarea platformei de socializare, transmite Reuters.

Declaraţia făcută pe Twitter sâmbătă a fost prima dată când Yaccarino a vorbit public de când a apărut joi vestea că era în discuţii pentru a deveni următorul CEO al Twitter, scrie news.ro.

Musk, care a ocupat funcţia de CEO de la cumpărarea Twitter cu 44 de miliarde de dolari, în octombrie anul trecut, a anunţat numirea vineri.

”Am fost de mult inspirată de viziunea [lui Musk] de a crea un viitor mai luminos. Sunt încântată să ajut să aduc această viziune la Twitter şi să transformăm această afacere împreună!”, a scris Yaccarino.

Yaccarino, care în calitate de director de publicitate pentru NBCUniversal, parte a grupului Comcast, a petrecut câţiva ani modernizându-i afacerea cu publicitate, a spus că este dedicată viitorului Twitter şi a spus că feedbackul utilizatorilor este vital pentru a construi Twitter 2.0.

Yaccarino va prelua o platformă de socializare care a încercat să inverseze o scădere a veniturilor din reclame şi este afectată de provocări, împreună cu datorii mari.

De când Musk a achiziţionat Twitter, agenţi de publicitate mari au părăsit platforma, îngrijoraţi că reclamele lor ar putea apărea alături de conţinut neadecvat, după ce compania a pierdut aproape 80% din personal.

Musk a recunoscut, la începutul acestui an, că Twitter a suferit o scădere masivă a veniturilor din reclame.

În timp ce Musk a spus că Yaccarino va ajuta la construirea unei ”aplicaţii pentru orice”, despre care a spus anterior că ar putea oferi o varietate de servicii, cum ar fi plăţi între persoane, alegerea unei veterane în publicitate a semnalat că reclamele digitale vor continua să fie un obiectiv central al companiei.

Musk a spus de mult timp că intenţionează să găsească un nou lider pentru Twitter.

Musk, care este şi CEO-ul producătorului de vehicule electrice Tesla, a declarat vineri că aducerea lui Yaccarino ca noul şef al Twitter îl va ajuta să dedice mai mult timp Tesla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.