Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lindsey Vonn, poate cea mai bună schioară din toate timpurile, şi-a anunţat retragerea din activitate

Lindsey Vonn

Lindsey Vonn (33 ani), poate cea mai bună schioară din toate timpurile, şi-a anunţat retragerea din activitate la sfârşitul sezonului 2018-2019. Reprezentanta Statelor Unite îşi propune pentru viitorul sezon al Cupei Mondiale la schi alpin să bată recordul de victorii deţinut de Ingemar Stenmark, informează Mediafax.

Confruntată cu multe probleme medicale în ultimii ani, motiv pentru care a ratat o participare la Jocurile Olimpice din 2014, Lindsey Vonn a ajuns la 82 de victorii în Cupa Mondial, cu patru mai puţin decât schiorul suedez. Reprezentanta Statelor Unite a anunţat că se va retrage din activitate, indiferent dacă va doborî sau nu recordul lui Ingemar Stenmark.

”Sezonul 2018-2019 va fi ultimul pentru mine. Cu siguranţă, mă voi retrage la finalul acestuia. Ar fi extraordinar dacă aş putea să bat recordul, dar dacă nu voi putea, a fost o călătorie grozavă şi sunt cea mai de succes femeie. Eu cred că este ceva de care să fiu mândră”, a declarat americanca.

Lindsey Vonn este una dintre sportivele cu cele mai importante venituri. Ea a anunţat deja că va continua în business după ce va renunţa la carieră.  Ea a câştigat nu mai puţin de patru ediţii ale Cupei Mondiale (2008-2010, 2012), dar şi titlul olimpic la Vancouver.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.