Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Linia de îmbrăcăminte a Rihannei, 'Fenty Fashion House', se închide după doi ani

Billboard
rihanna

Linia de îmbrăcăminte a Rihannei, „Fenty Fashion House”, a fost suspendată, a anunțat joi conglomeratul de lux LVMH, citat de CNN.

Marca a fost lansată în urmă cu mai puțin de doi ani de compania franceză, care deține, printre altele, casele de modă de lux Louis Vuitton și Dior, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

Într-o declarație adresată CNN Style, LVMH a declarat că oprirea este o decizie luată în comun cu Rihanna „în așteptarea unor condiții mai bune”. LVMH va continua să sprijine alte elemente ale imperiului Fenty, concentrându-se pe „creșterea și dezvoltarea pe termen lung” a liniilor de produse de frumusețe și de îngrijire a pielii Fenty Beauty și Fenty Skin, precum și linia de lenjerie Savage X Fenty.

Pandemia Covid-19 a pus o presiune fără precedent asupra industriei mondiale a modei și asupra multor jucători din cadrul acesteia. Un raport de piață al firmei de consultanță McKinsey a constatat că vânzările de modă au scăzut dramatic în 2020.

Fenty Fashion House nu a fost prima linie de modă a vedetei. În 2014, ea a devenit director creativ la Puma și a creat, de asemenea, colecții pentru lanțul de magazine britanice River Island.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.