Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Linia de lux pentru șpagă către profesoare' - Un magazin online care vinde cadouri stârnește revoltă

Un magazin online care vinde cadouri pentru „profesoare pretențioase și elegante” stârnește revoltă în rândul părinților. Andra Berceanu, director executiv al Federației Părinților si Aparținătorilor Legali, denunță într-o postare pe pagina sa de Facebook lipsa de etică a unui asemenea gest.

„Când credeam că le-am văzut pe toate, aflu că un magazin online vinde linia de lux pentru șpagă către profesoare pe care un cadru didactic din România a ales să-și pună numele. A patentat pachetul cadou în școli - varianta șpaga de lux.

Nu mai merge cu simbolic, din suflet, bla bla. Trebuie cu foițe de aur, cutie cadou premium dacă ai “profesoare pretențioase și elegante”. Cu alte cuvinte, restul sunt cam fraiere. Nu sunt doamne care se respectă. Pfff…un buchet de flori sau un măr cum vedem în filme. Băăă, nu mai fiți săraki! Pă haur și pe premium aici la doamna, da?!

Și vine și concluzia: acestea sunt “exemple si modele de exigență”. Exigență la ce? La cadourile pe care le primesc.

Mie nu îmi vine să cred că citesc așa ceva, că există la vânzare așa ceva fără vreo jenă și cu lipsa unui minim de decență. Etica? Ce ironie…

N.B. Cadoul este mai scump ca alocația unui copil/lună, dar nu este ca și nu știam că ar fi de preferat să meargă la școală copiii cuminiți, deștepți și din familii cu situație financiară bună”, scrie Andra Berceanu pe Facebook.

Potrivit prezentărilor online, Claudia Chiru este profesor pentru învățământul primar la Școala nr. 195 din Titan, București. În 2013, a fondat Scoala Alternativă de Gândire Aplicată - SAGA Kid din București. Aceasta prezintă cadoul pe pagina personală de Facebook.

„Am primit acest minunat cadou de la WonderStore, va invit sa vedeți despre ce e vorba! “LadyTeacher” by Claudia Chiru este o cutie magica cu viața proprie. Vine cu bule, dulce, lumini, muzica, parfum si cu o agenda minunată si utilă pentru toți profesorii lumii. Agenda contine, pe lângă formatul clasic cu catalog, liste, organizare săptămânală, lunară, informații utile - linkuri, sugestii didactice, crâmpeie de teorie inspirațională, citate si praf de stele”, scrie Claudiu Chiru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.