Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi adaugă al șaselea hotel în portofoliul său de investiții în turism

TWITTER
Lionel Messi

Lanțul hotelier al lui Lionel Messi, MIM Hotels, a recrutat încă o proprietate în portofoliul său, starul argentinian continuând să investească în proiectul gestionat din 2017 de Majestic Hotel Group, informează Mediafax.

Această locație este a șasea care se alătură colecției, de data aceasta fiind situată în Puerto Deportivo de Sotogrande, în Cadiz, pe coasta de sud a Spaniei.

Acesta continuă orientarea lanțului către turiștii din sectorul de lux, reprezentând din nou o locație pentru iubitorii de golf, polo și sporturi nautice.

Toate hotelurile din cadrul grupului au făcut promisiuni cu privire la sustenabilitate, obținând sau fiind în curs de obținere a recunoașterii LEED din partea US Green Building Council pentru că sunt clădiri sustenabile.

Acest hotel se va deschide în aprilie 2022, cu un design interior realizat de Pascua Ortega, care a reînnoit locul, păstrând în același timp farmecul său unic.

Acesta va găzdui 45 de camere spațioase cu design modern, care sunt completate de priveliști impresionante ale portului din Sotogrande, care găzduiește adesea iahturi de lux în Marea Mediterană.

Hotelul are, de asemenea, două restaurante cu spațiu de luat masa în aer liber și un spa.

Celelalte proprietăți de acest gen ale lui Messi sunt hotelurile MIM Sitges, MIM Ibiza, MIM Mallorca, MIM Baqueira și MIM Andorra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.