Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi face istorie: A înscris 500 de goluri în ultimele 500 de meciuri jucate la FC Barcelona

www.digisport.ro
Lionel Messi

Lionel Messi (32 de ani) a înscris 500 de goluri și a oferit 200 de pase decisive în ultimele 500 de meciuri disputate în tricoul celor de la FC Barcelona, arată o statistică realizată de clubul catalan, anunță MEDIAFAX.

Fotbalistul argentinian are o medie de exact un gol pe meci, la care se adaugă și un număr impresionant de pase decisive - 200. În ultimul meci jucat, duminică, Messi a marcat golul decisiv contra celor de la Granada, scor 1-0.

Citește și: Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru

În ultimele 500 de meciuri cu Messi în teren, FC Barcelona a înregistrat 358 de victorii, 89 de remize și 53 de înfrângeri.

Lionel Messi a debutat într-un meci oficial la prima echipă a Barcelonei în 2004, moment în care avea 17 ani. Până în prezent, argentinianul a jucat în 708 meciuri pentru catalani, marcând 620 de goluri și oferind 253 de pase decisive.

Citește și: Avocatul lui Dragnea răstoarnă situația, după ce Înalta Curte a respins eliberarea fostului lider PSD: Mai există cereri

Fotbalistul argentinian, născut la Rosario, a câștigat de șase ori Balonul de Aur, obținând numeroase trofee alături de echipa de club, precum patru Ligi ale Campionilor, trei Cupe Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei, 10 titluri de campion în La Liga și șase Cupe ale Spaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.