Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi, într-un interviu: 'Încă din copilărie am visat să joc la Newell's'

www.digisport.ro
Lionel Messi

Lionel Messi și-a asigurat fanii că nu va pleca de la Barcelona și că își va încheia cariera de fotbalist la clubul de pe Nou Camp. Cu toate acestea, decarul argentinian a dezvăluit, într-un interviu acordat celor de la radio RAC1, că a avut un moment când a vrut să plece de la gruparea catalană, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Atenție! Legea construcțiilor ar putea fi modificată

"A fost o situaţie care nu a avut de-a face cu clubul. Voiam să părăsesc Spania din cauza problemelor cu fiscul. Am simţit că a fost un abuz împotriva mea", a spus Lionel Messi, care face referire la perioada 2013-2014, atunci când a fost acuzat că nu și-a plătit datoriile către statul spaniol.

Messi a explicat însă că nu se pune problema să plece de la Barcelona, deși în trecut visa să joace la altă echipă, la Newell's Old Boys, din Argentina:

"Ideea mea e să mai stau mulţi ani. Întotdeauna am gândit aşa şi nu s-a schimbat nimic. E clar că ideea mea e să îmi închei cariera la Barca, în special pentru ceea ce simt pentru club şi pentru familia mea. Suntem foarte fericiţi la Barcelona.

Încă din copilărie am visat să joc la Newell's, pentru ceea ce înseamnă fotbalul în Argentina, dar uneori familia trebuie să aibă prioritate. Nu mi-ar plăcea să stric prieteniile pe care copiii mei şi le-au construit aici, aşa cum mi s-a întâmplat mie când eram copil".

Referitor la prelungirea contractului, care are ca dată scadentă iunie 2021, Messi a precizat că "nu există nimic nou de spus despre prelungirea contractului meu, dar, cu siguranţă, nu va există nicio problemă, dacă se va materializa. Lucrurile sunt mereu simple între mine şi club.

Ultima oară am vorbit cu Bartomeu la Liverpool, dar de atunci nu ne-am mai întâlnit. Nu am nicio problemă cu el. Uneori, cerere părerea vestiarului când vine vorba despre transferuri, precum în cazurile lui Neymar sau Griezmann, dar nu este adevărat că am decis eu antrenorul sau pe cine să transferăm".

Citește și: Îndemn pentru toți PSD-iștii! Rivalul lui Liviu Dragnea, semnal de mobilizare

Lionel Messi a ajuns la Academia Barcelonei în anul 2000 de la Newell's U19, atunci când avea 13 ani. Atacantul argentinian a evoluat la Barca Youth, U17, U19, Barcelona C și B, iar în anul 2005 a ajuns la echipa mare a catalanilor. De atunci a evoluat în 692 de meciuri și a marcat de 604 ori, oferind 244 pase de gol. În total a adunat 55.804 minute în tricoul blaugrana, câștigând de patru ori Liga Campionilor, de 10 ori titlul în La Liga, de șase ori Cupa și de opt ori Supercupa Spaniei și de trei ori Supercupa Europei.

Messi este și deținătorul a cinci Baloane de Aur, la egalitate cu fostul său rival din Primera Division, Cristiano Ronaldo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.