Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lista lui Stelian Ion: 3 'lucruri evidente' care arată 'intenţia reală a lui Florin Cîţu'

Lista neagra The black list

Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion prezintă, marţi, o listă de aşa-numite ”lucruri evidente” care ar arăta ”intenţia reală a lui Florin Cîţu”, respectiv aceea de a scoate USR PLUS de la guvernare:

„1. PNL lucrează cu PSD pentru a trimite CCR puncte de vedere favorabile lui Florin Cîțu în cazul sesizării privind un presupus conflict juridic între Guvern și Parlament

2. Oamenii lui Cîțu transmit mesaje despre renegocirea ministerelor în cazul în care s-ar menține coaliția PNL-USR PLUS – UDMR, conștienți că acest lucru nu este posibil.

3. Florin Cîțu i-a eliminat din Guvern și administrație pe toți reprezentanții USR PLUS.

Toate acestea arată intenția reală a lui Florin Cîțu, aceea de a ne scoate în afara coaliției, de a închide negocierile și a căuta susținere în altă parte.

O parte din „echipa câștigătoare” își dorește o colaborare mai strânsă cu PSD, chiar dacă nu pe față. Mulți se înțeleg mai bine cu PSD, pentru că au o istorie comună, au avut un proiect politic comun – USL-, pe care și-l doresc reînviat.

Premierul Cîțu a ales să arunce în aer coaliția, ceea ce este și o lipsă de respect față de votul românilor, care, în decembrie 2020, nu au dat un mandat exclusiv PNL să conducă. Așa cum au arătat voturile, această coaliție de dreapta era singura în măsură să conducă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.