Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LISTĂ Racolările PNL au dat roade: rezultate bune pentru noua generație de peneliști

psd pnl

PNL a primit în partid mai mulți politicieni de la PSD sau alte partide înainte de alegerile locale. Strategia, criticată de însuși Klaus Iohannis, se pare că a dat rezultate bune.

Mihai Chirică (Iași) ex-PSD a reușit să câștige un mandat. Până în acest moment s-au numărat voturile pentru primar în 85% dintre secții (217), peste 70.000 dintre cele aproape 88.000 exprimate. Mihai Chirica a obținut 42,1%, Cosette Chichirău a avut 30,1%, iar Camelia Gavrilă a primit 13,1%.

Cristian Matei (Turda) ex-PSD rămâne pe poziție la Turda, unde a obținut un nou mandat, el fiind lăudat pentru proiectele implementate în oraș de Ludovic Orban, într-o vizită la Cluj.

Morar Costan (Dej) ex-PSD a câștigat un nou mandat, dar sub sigla PNL. El a câștigat detașat față de contracandidații săi, la diferență de câteva mii de voturi.

Marian Voicu (Ciorani) ex-PSD și-a asigurat funcția din nou, dar de la PNL. Ales în funcția de primar încă din 2000, pe listele PSD, primarul Marin Voicu s-a făcut remarcat în scurt timp având în vedere scorul obținut de fiecare dată la alegerile locale, dar și în alte competiții electorale.  Ultima dată, în 2016, Marin Voicu a câștigat cel de-al cincilea mandat la Primăria Ciorani cu 94%, din partea PSD. La alegerile de duminică, Voicu a mai câștigat un mandat, de data aceasta sub sigla PNL.

Bogdan Loghin (Rădăuți) ex-PSD are cu 600 de voturi mai mult fata de contracandidatul de la PSD, primarul in functie, Nistor Tatar.

Vladimir Petruț (Cavnic) ex-PSD a reușit un scor bun, reușind, cel puțin până la această oră, să obțină un mandat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.