Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lista scurtă în PSD

psd1

În PSD se pregătește o reformă, pe care liderii o anunță substanțială. Pe lângă modificările la Statut, care țin de eliminarea penalilor, PSD-iștii susțin că își pregătesc o reformă de substanță.

Principalul candidat la funcția numărul II în PSD, Rovana Plumb, candidat la funcția de președinte al Consiliului Național susține că își dorește să reînvie laboratoarele interne ale PSD.

“Prin viziunea pe care o am urmărim ca partid patru obiective poltice importante. Primul ar fi întărirea statului social, al doilea întărirea economiei şi creşterea veniturilor, al treilea întărirea democraţiei şi ultimul promovarea imaginii României şi a vocii pe care o are pe plan european şi internaţional. Propunerea mea către colegi este de a avea 10 departamente arondate acestor patru obiective politice majore. Desigur, că sunt deschisă şi aştept propunerile colegilor astfel încât să avem o structură mai activă o adevărată resursă de politici care să contribuie la viziunea şi programul cu care PSD va veni în faţa românilor pentru următoarea etapă", a spus Rovana Plumb, într-un interviu pentru Jurnalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.