Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liudmila Samsonova, din Rusia, a câştigat turneul de tenis de la Tokyo: Le-a bătut pe Garbine Muguruza și Zhang Shuai până în finală

tenis

Jucătoarea rusă de tenis Liudmila Samsonova (Rusia, 30 WTA) a câştigat duminică turneul de la Tokyo, turneu de categoria WTA 500, dotat cu premii de 757.900 dolari, după ce în ultimul act a învins-o pe chinezoaica Zheng Qinwen (36 WTA) în două seturi simetrice, 7-5, 7-5.

Samsonova (23 ani) şi-a adjudecat partida în două ore şi 7 minute, ea reuşind patru aşi şi făcând 6 duble greşeli, în timp ce adversara sa a avut 9 aşi şi a comis tot şase duble greşeli, scrie agerpres.ro.

Rusoaica trecuse în sferturi de favorita nr. 3 a competiţiei, fost nr. 1 mondial, Garbine Muguruza (12 WTA), iar în semifinale eliminase tot o reprezentantă a Chinei, pe Zhang Shuai (28 WTA), cu 7-6 (7/4), 6-2.

Samsonova este în mare formă, câştigând al treilea său trofeu în mai puţin de două luni, după succesele de la Cleveland şi Washington, în august.

Turneul WTA de la Tokyo nu s-a disputat în 2021 şi 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, în 2019 el fiind câştigat de japoneza Naomi Osaka.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.