Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT Război în Ucraina, 2 iunie 2023 - Două drone au atacat infrastructura energetică din Smolensk, potrivit guvernatorului regiunii

The Japan Times
bombardament Kiev

Primarul Kievului Vitali Kliciko a anunţat explozii în capitala ucraineană, iar alerte de raid aerian au fost emise în toată Ucraina vineri dimineaţă, conform CNN. STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de război în timpul zilei de vineri, 2 iunie 2023, pe măsură ce apar.

UPDATE 2 iunie, ora 19.20: Ministerul rus al Apărării anunță intrarea forțelor speciale cecene în estul Ucrainei

Grupul "Ahmat" al forţelor speciale cecene a lansat o ofensivă în direcţia oraşului Mariinka din Doneţk, în estul Ucrainei, a anunţat vineri Ministerul rus al Apărării, relatează CNN şi Reuters, conform news.ro.

Continuarea aici

UPDATE 2 iunie, ora 19.15: Alegeri în Moscova, în plin război - Rușii sunt chemați la urne pe 10 septembrie

În Duma orășenească Moscova a fost depus un proiect de lege, care propune programarea alegerilor primarului Moscovei pe data de 10 septembrie 2023. Documentul este publicat pe site-ul Dumei orășeneşti Moscova, scrie Rador.

Continuarea aici

UPDATE 2 iunie, ora 17.39: Viktor Orban pune la îndoială contraofensiva ucraineană

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat vineri la radio Kossuth că ucrainenii se pregătesc de un contraatac, care este „treaba ucrainenilor” dar care le va aduce pierderi majore, conform Telex.

Continuarea aici.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 17.28: Ucraina nu mai poate furniza arme din Elveția

Parlamentul elvețian a votat împotriva unei legi care ar fi permis țărilor terțe să transfere armament elvețian, informează ZDF. Consiliul Național de la Berna a votat joi cu 98 la 75 de voturi împotriva proiectului de lege cunoscut sub numele de "Lex Ucraina". Aceasta înseamnă că Ucraina nu mai poate furniza arme din Elveția.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 17.25: Morți și răniți în urma atacurilor din regiunea Zaporijjea

Potrivit autorităților ucrainene, două persoane au fost ucise și alte patru rănite în bombardamentele rusești asupra satului Komyshevaha din regiunea ucraineană Zaporijjea. O clădire rezidențială cu mai multe etaje a fost lovită. Satul este situat în apropierea cursului liniei frontului din sud-estul Ucrainei.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 16.02: În Ucraina, până şi mafioţii trebuie să-şi aleagă tabăra. Interlopii 'patrioţi' se reorientează (AFP)

Kirim trage un fum din ţigară în timp ce explică de ce a decis să rupă toate legăturile cu infractorii ruşi: războiul l-a obligat pe acest contrabandist ucrainean să pună capăt implicării sale într-una dintre cele mai puternice reţele mafiote din lume. Rezultat în urma prăbuşirii Uniunii Sovietice, şi traficul transfrontalier de droguri, arme şi fiinţe umane dintre Rusia şi Ucraina a fost dat peste cap de invazia rusă lansată în 2022.

Continuarea aici.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 15.58: Europa cunoaște riscurile aderării Ucrainei la NATO, dar SUA ia deciziile, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului

Multe țări europene sunt conștiente de problemele care ar apărea dacă Ucraina ar adera la NATO, dar Statele Unite sunt cele care iau deciziile privind alianța militară, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează Reutres, potrivit Rador. Întrebat în cursul unui briefing de presă regulat despre efortul Ucrainei de a se alătura alianței militare occidentale, Peskov a spus că ambițiile autorităţilor de la Kiev în acest sens au subliniat rezerva acestora de a rezolva problemele la masa negocierilor. Peskov a adăugat că aderarea Ucrainei la NATO va genera probleme pentru mulți ani de acum înainte și că Rusia își va proteja propriile interese şi securitatea.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 15.56: Aderarea Ucrainei la NATO ar genera probleme pentru mulți ani, susţine purtătorul de cuvânt al Kremlinului

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a declarat, vineri că o eventuală aderare a Ucrainei la NATO va cauza probleme pentru mulți ani de acum înainte, o problemă despre care a spus că multe țări din Uniunea Europeană au înțeles-o, deși, în ultimă instanţă, SUA ia deciziile cu privire la alianţa militară, informează Reuters, scrie Rador.

Președintele Volodimir Zelenski a insistat joi ca Ucraina să facă parte din alianța militară NATO și a cerut alianței să ofere garanții de securitate ţării sale, dacă aderarea nu este posibilă pentru moment. Întrebat despre aspirațiile Ucrainei de a adera la NATO, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus: "Regretăm să afirmăm că acest lucru indică nepregătirea, rezerva și incapacitatea regimului de la Kiev de a rezolva problemele existente la masa negocierilor". "Desigur, aderarea Ucrainei la NATO este unul dintre principalii factori iritanţi și ar fi o potenţială problemă pentru mulți, mulți ani", a spus dl Peskov. "Destul de ciudat, multe țări UE sunt conștiente de acest lucru. Dar, din păcate, Washingtonul plătește şi comandă melodiile din NATO. UE este pur și simplu un instrument ascultător în această orchestră". Liderii NATO au convenit la un summit de la București, în 2008, că Ucraina și Georgia vor deveni într-o zi membre NATO. Până acum, însă, nu au fost publicate măsuri sau un calendar concret care să aducă de fapt Ucraina mai aproape de NATO. "Federația Rusă își va asigura interesele și securitatea", a spus Dmitri Peskov. "Acest lucru exclude extinderea NATO și apropierea sa directă de granițele noastre". Autorităţile de la Kremlin au considerat de multă vreme extinderea NATO în Europa de Est ca o dovadă a ostilității occidentale față de Rusia și au citat-o ​​drept un motiv cheie pentru decizia de a trimite zeci de mii de militari în Ucraina pe 24 februarie 2022, declanșând cel mai mare conflict din Europa de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. NATO, care are acum 31 de state membre după aderarea din acest an a Finlandei, susţine că este o alianță pur defensivă care nu reprezintă nicio amenințare pentru Rusia.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 14.57: Forțele speciale cecene au lansat ofensivă în estul Ucrainei

Ministerul rus al Apărării a anunţat vineri că grupul "Akhmat" al forţelor speciale cecene a lansat o ofensivă în apropierea oraşului Mariinka, în regiunea Doneţk din estul Ucrainei, au informat agenţiile de presă ruse, relatează Reuters, potrivit Rador.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 14.55: Volodimir Zelenski a ordonat un inventar al tuturor adăposturilor din Ucraina

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, vineri, că a ordonat efectuarea unui inventar complet al adăposturilor din Kiev și din întreaga țară, informează Reuters, potrivit Rador. El a făcut această remarcă în timpul unei reuniuni guvernamentale de securitate la nivel înalt, la o zi după ce trei persoane au fost ucise în capitală, după ce nu au putut intra într-un adăpost în timpul unui atac aerian rusesc.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 14.41: Motivul pentru care americanii resping o pace de tip Potemkin în Ucraina: strategia anunțată de Antony Blinken

Propunerile de a impune o încetare a focului sau de a face concesii teritoriale pentru a opri războiul din Ucraina nu ar servi decât la legitimarea agresiunii lui Vladimir Putin şi ar încuraja viitoare atacuri, a avertizat vineri secretarul american de stat Antony Blinken, care a prezentat strategia SUA pentru creşterea rezistenţei Ucrainei la ameninţările ruseşti pe termen lung.

Continuarea aici.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 14.00: Rusia își reformează din temelie Armata: modificări strategice anunțate de Moscova

Anul acesta, Forțele Armate Ruse vor avea parte de o reformă. Se preconizează formarea a două noi unităţi de armate - combinată și aeriană- precum și alte noi unități, a declarat șeful Direcției Generale pentru organizare și mobilizare din cadrul Statului Major General al Forțelor Armate Ruse, general-colonelul Evgheni Burdinski, textul integral al declarației sale fiind publicat în revista Ministerului Apărării 'Comisariatele militare ale Rusiei', scrie Rosbalt, relatează Rador.

Continuarea aici.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 13.27: Polonia trage un semnal de alarmă: Rusia zdrobește Ucraina; Putin nu a pierdut niciun război

Președintele polonez, Andrzej Duda, a recunoscut că "compresorul" rusesc "zdrobește" Ucraina . Din acest motiv, el le-a cerut partenerilor de la Kiev să nu presupună că președintele rus Vladimir Putin va pierde. "Nu a pierdut niciun război până acum", a spus el potrivit 20 Minutos citat de Rador.

Continuarea aici.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 13.09: Europa s-a reunit în Moldova ca să arate unitatea faţă de Ucraina. Pledoaria lui Zelenski i-a expus însă diviziunile (Politico)

Liderii europeni au făcut o puternică demonstraţie de sfidare - şi de sprijin pentru Ucraina - atunci când s-au reunit joi pentru un summit istoric în Moldova, ţară ex-sovietică, la doar câţiva kilometri de graniţa cu Ucraina. Dar chiar dacă cei peste 40 de lideri şi-au promis solidaritate cu Ucraina la cea de-a doua reuniune a Comunităţii Politice Europene, dificultatea de a menţine această unitate a fost afişată în momentul în care liderul ucrainean şi-a făcut apariţia pentru a cere "garanţii de securitate". Franţa şi Germania aveau divergenţe pe această temă, scrie POLITICO.

Continuarea aici.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 13.05: SUA caută soluţii pentru o "pace justă și durabilă" pentru Ucraina - Antony Blinken

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken a declarat vineri că Statele Unite lucrează cu Ucraina și aliații pentru a construi un consens în jurul elementelor de bază ale unei „păci juste și durabile” pentru a pune capăt războiului, informează Reuters, scrie Rador. Washingtonul încurajează, de asemenea, inițiativele altor țări pentru a pune capăt conflictului, cât timp acestea respectă Carta Națiunilor Unite și suveranitatea, integritatea teritorială și independența Ucrainei. „Vom sprijini eforturile – fie ale Braziliei, ale Chinei sau ale oricărei alte națiuni – dacă ajută la găsirea unei căi către o pace justă și durabilă”, a spus Blinken într-un discurs.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 13.04: Mai multe case au fost avariate, în urma atacului cu drone din Kursk (guvernatorul regiunii Roman Starovoit)

În regiunea Kursk, în urma unui atac cu drone, intrarea unui bloc cu mai multe etaje și mai multe case private au fost avariate, a anunțat guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit, pe canalul său de Telegram, informează Rosbalt, potrivit Rador.. ''Finalizăm estimările pagubelor provocate de atacul cu drone, vom oferi tuturor asistență cât mai urgent posibil. Cel mai important este faptul că nu există victime'', a adăugat guvernatorul. El a declarat anterior acestor declaraţii că, în apropiere de Kursk, forțele de apărare antiaeriană au doborât mai multe drone ale Forțelor Armate ale Ucrainei și a îndemnat localnicii să menţină calmul, dând asigurări că orașul este apărat de armată.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 13.03: Două femei au murit în urma atacului lansat asupra districtului Şebekinsk, din regiunea Belgorod (Guvernatorul Viaceslav Gladkov)

Guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, a anunţat că, în urma atacului lansat asupra districtului urban Şebekinsk, de către Forțele Armate ale Ucrainei, există morți și răniți, informează Interfax, relatează Rador.

'Forțele armate ale Ucrainei au lansat atacuri pe o porțiune de drum din localitatea de tip urban Maslova Pristan, din districtul Şebekinsk. Fragmentele de obuze au lovit mașinile care circulau prin zonă. Două femei, dintre care una care conducea un automobil, au murit pe loc, din cauza rănilor provocate. S-au înregistrat două victime', a scris guvernatorul pe canalul său de Telegram. Potrivit acestuia, un bărbat s-a ales cu răni în zona pieptului, iar un al doilea are răni la picioare. 'În stare gravă, ei au fost transportaţi la Spitalul Orășenesc nr. 2 (Belgorod - nota IF), unde li s-au acordat îngrijiri medicale', a subliniat guvernatorul.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 13.01: Peste 280 de unități și divizii militare au fost create în Rusia în timpul mobilizării parțiale (Evgheni Burdinski)

De la începutul mobilizării parțiale în rândul armatei ruse au fost constituite peste 280 de unități și subunități militare, a declarat Evgheni Burdinski, adjunctul șefului Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, informează Interfax, relatează Rador. 'Comisariatele militare, împreună cu autoritățile executive ale entităților constitutive ale Federației Ruse și guvernele locale, în cursul desfășurării măsurilor de mobilizare parțială, au furnizat trupelor și forțelor peste 300.000 de cetățeni. În total, peste 280 de militari au format noi unități și subunități', a scris Burdinski, într-un articol publicat de revista 'Comisariatele Militare Ruse'.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 13.00: Reprezentantul pentru pace al Chinei afirmă că Rusia a apreciat eforturile sale de a promova pacea

Trimisul special al Chinei pentru afaceri eurasiatice, Li Hui, a declarat vineri că partea rusă apreciază dorința și eforturile Chinei de a rezolva criza din Ucraina, scrie Reutres, potrivit Rador. „Riscul de escaladare a războiului Rusia - Ucraina încă este mare”, a declarat Li într-un briefing de presă în turneul său european de luna trecută. „Toate părțile trebuie să asigure siguranța instalațiilor nucleare”, a subliniat el.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 11.36: Ucraina s-a dezlănțuit: A doborât 36 de rachete și drone rusești

Forțele ucrainene de la Kiev au declarat vineri că au doborât 36 de rachete și drone rusești în capitală și în jurul acesteia în cursul nopții, iar două persoane au fost rănite de resturile căzute, înainte ca autoritățile să ridice alertele de raid aerian în cea mai mare parte a țării.

Continuarea aici.

content-image

UPDATE 2 iunie, 10.40: Statele Unite, îngrijorate de cooperarea Rusiei cu Iranul

Consilierul american pentru securitate națională Jake Sullivan, omologul său israelian Tzachi Hanegbi și ministrul israelian al planificării strategice Ron Dermer au discutat despre cooperarea militară ruso-iraniană și asistența acordată Ucrainei în cadrul unei întâlniri la Washington, a anunțat Casa Albă.

"Sullivan a discutat cu ei o preocupare comună cu privire la aprofundarea relațiilor militare ale Rusiei cu Iranul și importanța susținerii Ucrainei", se arată în declarație.

Părțile au abordat, de asemenea, aspectele legate de consolidarea coordonării cu Israelul "pentru a împiedica Iranul să obțină arme nucleare" și de a contracara amenințările din partea Teheranului și a susținătorilor săi.

Casa Albă a menționat că Sullivan a reafirmat "obiectivul administrației americane de a consolida în continuare securitatea și integrarea economică a Israelului în Orientul Mijlociu".

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 10.32: BBC: Forţele ruse au atacat din nou cu rachete capitala ucraineană Kiev

Capitala ucraineană Kiev a fost atacată din nou azi-noapte de forţele ruse, informează BBC, potrivit Rador. Potrivit oficialilor, sistemele de apărare anti-aeriană ale oraşului s-au dovedit eficiente în respingerea atacurilor cu rachetă. Kievul a fost în ultima lună constant sub atacul forţelor ruse cu drone şi rachete. Sirenele de raid aerian au răsunat din nou peste noapte, s-au auzit mai multe explozii, însă se pare că apărarea anti-aeriană a fost eficientă, transmite corespondentul BBC.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 10.25 Două drone au atacat infrastructura energetică din Smolensk, potrivit guvernatorului regiunii

Două drone cu rază lungă de acţiune au atacat infrastructura energetică din regiunea rusă Smolensk în noaptea de joi spre vineri, însă nu s-au înregistrat persoane rănite sau incendii, a anunţat guvernatorul regiunii, transmite Reuters.

Oficialitatea rusă a spus că atacurile au lovit oraşele Divasîi şi Peresna, aflate la aproximativ 270 de kilometri de frontiera cu Ucraina, fără însă a afirma cine este responsabil pentru aceste acţiuni.

Incidentul are loc la o zi după ce guvernatorul regiunii ruse Belgorod, de asemenea frontalieră cu Ucraina, a declarat că armata ucraineană a bombardat oraşul Şebekino, aflat lângă graniţă, incendiind un cămin şi avariind o clădire administrativă.

Kievul a respins acuzaţia că s-ar afla în spatele atacurilor din ultimele zile asupra unor obiective de pe teritoriul rus.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 09.46 Mai multe drone au fost doborâte în regiunea Kursk, din Rusia (guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit)

Mai multe drone au fost doborâte în apropiere de Kursk, noaptea trecută, a anunțat guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit, pe canalul de Telegram.

„Noaptea trecută, mai multe drone ucrainene au fost doborâte lângă Kursk de sistemul rus de apărare antiaeriană. Le solicităm locuitorilor din Kursk să menţină calmul, orașul se află sub protecția sigură a forţelor armate ruse”, a mai scris guvernatorul regiunii.

Starovoit a precizat că satul Gogolevka, din districtul Sudjansk, a rămas fără curent, după ce o dronă a distrus staţia electrică.

De asemenea, explozii au fost auzite noaptea trecută în diferite zone ale orașului, a raportat anterior publicația locală „Drug dlia Druga”, citând declaraţiile localnicilor. Canalele Mash și Baza de pe Telegram au scris despre explozii produse în apropierea gării ferovare.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 09.04 O explozie s-a produs în oraşul Belgorod (Guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov)

Guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, a anunţat că s-a produs o nouă explozie în oraşul Belgorod, după ce o dronă a căzut pe carosabil. La Belgorod, o dronă a explodat deasupra carosabilului, fragmente din ea au căzut pe șosea. Două persoane au fost rănite.

La 1 iunie, deasupra orașului a funcționat sistemul de apărare antiaeriană. În plus, bombardamentele masive asupra cartierului urban Şebekinsk continuă, 12 persoane au fost rănite, în ultimele 24 de ore „

La Belgorod a avut loc o explozie a unui dispozitiv necunoscut”, a declarat guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov. Două persoane au fost rănite.

„Potrivit datelor preliminare, UAV-ul a căzut pe carosabil. S-au înregistrat două victime”, a scris guvernatorul pe pagina sa de Telegam.

content-image

UPDATE 2 iunie, 0ra 7.00 -Zelenski: Pregătim noi soluţii de apărare pentru Ucraina

Preşedintele Volodimir Zelenski, care a venit joi în Republica Moldova, unde au fost prezenţi peste 40 de lideri europeni la summitul Comunităţii Politice Europene, le-a vorbit seara compatrioţilor despre discuţiile avute şi le-a spus că sunt în pregătire noi soluţii pentru apărarea Ucrainei.

„Am avut discuţii foarte importante. Cu preşedinta Republicii Moldova şi preşedintele Franţei, cu prim-ministrul Regatului Unit şi preşedinta Comisiei Europene, cu preşedintele României şi prim-ministrul Portugaliei, cu premierii Albaniei şi Macedoniei de Nord, cu prim-ministrul Italiei, cu prim-ministrul Spaniei, cu preşedintele Elveţiei, prim-ministrul Republicii Cehe, preşedintele Azerbaidjanului şi cancelarul Germaniei”, a enumerat Volodimir Zelenski liderii întâlniţi, în discursul video transmis ca în fiecare seară către compatrioţi, discurs ce pare să fi fost înregistrat într-o cameră de la Castel Mimi din Bulboaca, acolo unde a avut loc summitul Comunităţii Politice Europene.

Detalii AICI

UPDATE 2 iunie, ora 6.17 - REUTERS: Ucraina a ridicat alerta de raid aerian în cea mai mare parte a ţării, inclusiv pentru Kiev

Autoritățile din Ucraina au ridicat vineri alertele de raid aerian în cea mai mare parte a țării, inclusiv pentru capitala Kiev, la câteva ore după ce Rusia a lansat o nouă rundă de rachete aeriene, potrivit site-urilor oficiale.

De la începutul lunii mai, Rusia a lansat în jur de 20 de atacuri separate cu rachete și drone împotriva orașelor ucrainene. Primarul Kievului, Vitali Kliciko, care a raportat anterior două valuri separate de atacuri, a scris pe Telegram că nu au existat apeluri la serviciile de salvare ca urmare a ultimelor atacuri. Ucraina afirmă în mod regulat că apărarea sa doboară majoritatea rachetelor și dronelor rusești.

content-image

UPDATE 2 iunie, ora 3.17 - CNN: Avioanele de luptă F-16 pentru Ucraina reprezintă un efort pe termen lung (SUA)

Preşedintele Statului Major Interarme din Statele Unite, generalul Mark Milley, a subliniat joi importanța tancurilor de luptă moderne pentru Ucraina, mai ales în contextul contraofensivei sale iminente împotriva forțelor ruse de ocupație, dar a avertizat că avioanele de luptă F-16 ar fi mai degrabă un efort pe termen lung.

Generalul Mark Milley a declarat că tancurile oferă puterea de foc și forța necesară pentru a juca un rol major în contraofensivă și vor juca un rol esențial pentru Kiev. "Tancurile sunt foarte importante, atât pentru apărare, cât și pentru ofensivă. Tancurile modernizate, antrenamentul care le însoțește şi capacitatea de a le folosi vor fi fundamentale pentru succesul ucrainean", a declarat Mark Milley, vorbind reporterilor în timpul unei călătorii în Franța pentru comemorarea Zilei Z.

Aproximativ 400 de soldați ucraineni au început recent să se antreneze pe tancuri M1A1 Abrams de fabricație americană, un proces care se așteaptă să dureze aproximativ 12 săptămâni. Aproape jumătate dintre trupe învață să opereze tancurile, în timp ce cealaltă jumătate va învăța cum să întrețină sistemul. SUA s-au angajat să furnizeze Ucrainei un total de 31 de tancuri Abrams.

Alte țări au trimis deja tancuri Challenger 2 fabricate în Marea Britanie și tancuri Leopard 2 fabricate în Germania. "Toată lumea recunoaște că Ucraina are nevoie de o forță aeriană modernizată și toată lumea știe acest lucru. Va fi nevoie de o perioadă considerabilă de timp, efort, bani, pentru a construi această forță aeriană", a mai spus generalul Mark Milley.

content-image

Știre inițială

"Au fost explozii în oraş. Apărarea antiaeriană funcţionează. Un alt val de drone se îndreaptă spre Kiev", a scris primarul Vitali Kliciko pe Telegram.

Cu o zi în urmă, o fetiţă, mama ei şi o altă femeie au fost ucise în timpul unui atac cu rachete ruseşti asupra Kievului, după ce adăpostul antiaerian în care s-au grăbit să intre nu s-a deschis, potrivit martorilor oculari, ceea ce a determinat autorităţile locale să deschidă o anchetă, în timp ce cazul din capitală l-a făcut pe primarul din Liov să ordone inspecţii la toate adăposturile aeriene ale celui mai mare oraş din vestul ţării

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.