Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT Război în Ucraina, 11 iunie - Rușii fac ravagii cu artileria termobarică și războiul electronic. Ucrainenii au obținut câștiguri teritoriale minore

epthinktank.eu
razboi ucraina

Forțele ucrainene înaintează cu succes pe frontul din apropierea orașului Bahmut, câștigând teren pe o distanță de până la 1.400 de metri. Această avansare este doar una dintre numeroasele victorii raportate în această săptămână în zona respectivă, contrazicând afirmațiile Rusiei că a capturat complet orașul în luna trecută. STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de război în timpul zilei de duminică, 11 iunie 2023, pe măsură ce apar.

UPDATE 11 iunie, ora 22.11: Victime în urma unui bombardament rusesc în sudul Ucrainei

Trei persoane au fost ucise și alte zece au fost rănite în momentul în care barca de evacuare în care se aflau a fost lovită de bombardament rusesc, incident care a avut loc în sudul Ucrainei, potrivit unui oficial regional. Grupul evacua zona inundată de pe malul estic al râului Nipru în urma prăbușirii recente a barajului Nova Kakovka, a declarat Oleksandr Prokudin, șeful administrației militare din regiunea Kherson, într-o postare pe Telegram duminică, potrivit CNN.

Cele trei persoane ucise erau civili, iar printre cele zece persoane rănite se numără și doi ofițeri de poliție, potrivit oficialului regional. "Un bărbat în vârstă de 74 de ani a acoperit o femeie cu propriul corp când inamicul a deschis focul. Rușii l-au împușcat în spate. A murit din cauza rănilor, medicii nu au avut timp suficient pentru a-l ajuta", a scris Oleksandr Prokudin. CNN nu poate verifica în mod independent detaliile atacului.

UPDATE 11 iunie, ora 18.04: Incidentul care ridică mari semne de întrebare în Rusia: probleme mari, după atacurile ucrainenilor

Cincisprezece vagoane ale unui tren de marfă gol au deraiat în regiunea Belgorod din sudul Rusiei, la graniţa cu Ucraina, a declarat guvernatorul local sâmbătă seara târziu, adăugând că nu există informaţii imediate despre cauza accidentului, relatează Reuters.

Continuarea AICI

UPDATE 11 iunie, ora 16.55: Incident în Marea Neagră, lângă România: Rusia susține că Ucraina a încercat fără succes să atace o navă rusească

Rusia a anunţat duminică că Ucraina a încercat fără succes să atace o navă rusească cu şase drone de mare viteză, în timp ce aceasta patrula în jurul unor conducte importante de gaze naturale din Marea Neagră, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Continuarea AICI

UPDATE 11 iunie, ora 16.45: Moment incredibil în Rusia: soldații care au distrus tancurile Leopard au primit cea mai înaltă distincție militară

Ministrul rus al Apărării a acordat duminică medalii soldaţilor, după ce Moscova a declarat că forţele sale au distrus patru tancuri Leopard de fabricaţie germană şi cinci vehicule de luptă Bradley fabricate în SUA, în timp ce respingeau o contraofensivă ucraineană, transmite Reuters, informează News.ro.

Continuarea AICI

UPDATE 11 iunie, ora 15.59: Ipoteză delicată a ucrainenilor: de unde au detonat rușii barajul Kahovka și care este scopul tactic

Continuarea AICI

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 14.37: BBC: Contraofensiva ucraineană se află în primele sale etape

Luptele continuă în sudul şi estul Ucrainei, pe fondul încercărilor Kievului de a elibera teritoriul invadat de forţele ruse. Analiştii militari dintr-un respectat grup american, Institutul pentru Studiul Războiului, au afirmat că Ucraina luptă pe cel puţin patru fronturi în regiunile Luhansk, Doneţk şi Zaporijjia.

Contraofensiva Ucrainei este în primele sale etape. Numeroşi analişti consideră că armata sa testează apărarea rusă construită în decurs de câteva luni. Institutul pentru Studiul Războiului a transmis că, în timp ce pare că forţele ucrainene ar fi avut câteva victorii localizate, acestea depun eforturi să spargă poziţiile ruseşti.

Ambele părţi au declarat în mod repetat că au provocat pierderi masive inamicului. Aceste afirmaţii sunt greu sau imposibil de verificat. Ministrul adjunct al Apărării din Ucraina a susţinut că Rusia a folosit inundaţia cauzată de distrugerea barajului Kahovka pentru a îşi deplasa unele dintre cele mai bune unităţi de luptă din zonele ocupate ale regiunii Herson către primele linii active.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 13.46: 20 de state NATO susțin oficial aderarea Ucrainei la Alianță (Ihor Jovkva)


Şeful adjunct al Biroului Preşedintelui de la Kiev, Ihor Jovkva, a anunţat că numărul statelor care şi-au manifestat oficial sprijinul faţă de aderarea Ucrainei la NATO a ajuns la 20, după ce, sâmbătă, la Kiev, a fost adoptată o nouă declaraţie în acest sens.

Jovka a amintit că declaraţia respectivă a fost adoptată de către președintele Volodimir Zelenski şi premierul canadian, Justin Trudeau, care a sosit, sâmbătă, într-o vizită neanunţată la Kiev. În declaraţia celor doi preşedinţi, partea canadiană susține oficial intrarea Ucrainei în NATO "imedia ce condițiile o permit".

Ihor Jovkva a menționat că această formulare este cea mai solidă dintre toate care au fost adoptate până acum de țările G7 membre NATO și cu care Ucraina a semnat anterior declarații similare. De asemenea, Canada a anunţat că sprijină crearea Consiliului NATO-Ucraina în locul comisiei existente în prezent, acesta fiind primul astfel de sprijin public pentru un nou mecanism de interacțiune între Ucraina și Alianță.

"Au trecut doar 10 zile de la summitul Comunităţii Politice Europene din Republica Moldova, unde am semnat o declaraţie comună cu România, iar astăzi (sâmbătă, n.r.), avem deja oficializat sprijinul pentru aderarea Ucrainei la Alianţă, manifestat de 20 de state membre" - a precizat Jovkva.

''Evropeiska Pravda'' scrie că nu toate statele care au semnat aceste declarații susțin intrarea rapidă a Ucrainei în NATO. Unii oficiali au convenit doar să reitereze poziția oficială a Alianței conform căreia Ucraina are un viitor euroatlantic și se va alătura NATO, cândva, în viitor. În cadrul unui turneu în mai multe capitale europene, în luna mai, președintele Volodimir Zelenski a obţinut declarații de susținere a aderării Ucrainei la NATO din partea liderilor Italiei, Germaniei și Franței.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 13.01: Replica șocantă a unui general rus, când i s-a spus că rușii se omoară între ei la Bahmut/ Video

Contiuarea AICI

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 12.03: BREAKING - Zelenski anunță că a început contraofensiva Ucrainei: mesaj direct pentru Vladimir Putin

Continuarea AICI

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 11.07: Zelenski s-a întâlnit cu ministrul mediului din Emiratele Arabe Unite


Ministrul mediului şi al schimbărilor climate din Emiratele Arabe Unite, Mariam Almheiri, a sosit, duminică, într-o vizită la Kiev, unde s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski - transmite cancelaria prezidenţială ucraineană.

"Apreciem această vizită și o considerăm drept o dovadă a susţinerii Ucrainei de către un stat atât de influent precum Emiratele Arabe Unite. Suntem sincer recunoscători pentru asistența primită din partea Emiratelor și sperăm că statul dumneavoastră va continua această misiune nobilă" - a declarat liderul ucrainean.

Volodimir Zelenski a informat-o Mariam Almheir despre crimele împotriva mediului comise de ruși în Ucraina și a subliniat necesitatea pedepsirii agresorului pentru infracțiunea de ecocid și, totodată, a evidenţiat importanţa compensării prejudiciului. Zelenski şi Almheiri au mai discutat despre formula de pace propusă de Kiev, planul de reconstrucţie a Ucrainei și posibilitatea investițiilor pe care le-ar putea face Emiratele Arabe Unite.

RBC notează că Emiratele Arabe Unite, la fel ca alte țări arabe, au adoptat o poziție "neutră" în ceea ce privește invazia rusă a Ucrainei.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 10.38: Şase drone ruseşti au fost doborâte de apărarea antiaeriană a Ucrainei

Forțele Aeriene ale Ucrainei raportează că, în noaptea de 10 spre 11 iunie, invadatorii ruși au atacat zonele din prima linie din regiunile ucrainene Harkiv și Sumi. Apărarea antiaeriană ucraineană a reuşit să intercepteze şi să distrugă şase drone ruseşti de fabricaţie iraniană. "În noaptea de 10 spre 11 iunie 2023, au fost atacate zonele din prima linie a frontului din regiunile Harkiv și Sumi. Conform datelor preliminare, șase drone de atac iraniene au fost distruse în zona de responsabilitate a Comandamentului Aerian Est" - a transmis serviciul de presă al scrie Forțele Aeriene ale Ucrainei.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 09.56: Fenomen bizar în Marea Neagră, după spargerea barajului Kahovka

Continuarea AICI

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 09.27: Ucraina nu ştie unde se află prizonierii ucraineni care au fost predaţi de ruşi Ungariei fără știrea Kievului

Şeful Direcției Principale de Informații (GUR) din Ministerul Apărării de la Kiev, Andri Iusov, a declarat că, deocamdată, Ucraina nu deține informații despre locul în care s-ar afla prizonierii de război pe care Rusia i-ar fi predat Ungariei, aşa cum a anunțat anterior Biserica Ortodoxă Rusă.

"Deocamdată, nu avem nicio informație că acest lucru (predarea prizonierilor, n.r.) a avut loc, că prizonierii se află deja pe teritoriul acestei țări (Ungaria - n.r.) şi că ar fi liberi. Din moment ce Ucraina este un stat civilizat, principalul lucru pentru noi sunt oamenii și viața. Sperăm că, în urma acestor manipulări din partea statului agresor, unii dintre ucraineni vor fi în libertate" - a menționat Iusov. Potrivit acestuia, Ucraina va afla detaliile negociind cu toți participanții la transferul militarilor. "Subiectul este sensibil, orice cuvânt putând afecta rezultatul. Vom discuta cu toți participanții la acest proces și vom afla detaliile" - a adăugat reprezentantul GUR.

Iusov a mai amintit că Moscova nu respectă Convențiile de la Geneva. "Este o realitate faptul că Rusia nu respectă dreptul umanitar și Convențiile de la Geneva, ci le folosește, le manipulează în propriile interese" - a remarcat Iusov.

Amintim că Ungaria a anunţat, vineri, că a primit un grup de militari ucraineni originari din Transcarpatia capturaţi de armata invadatoare rusă. Ucraina a salutat această veste, dar autorităţile de la Kiev şi-au exprimat îngrijorarea, deoarece partea ucraineană nu a fost informată despre această eliberare de prizonieri. În acest caz a fost implicată Biserica Ortodoxă Rusă, care a postat pe site-ul său un comunicat în care preciza că eliberarea prizonierilor s-a făcut la cererea părţii ungare.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 09.00: Bloggeri ruși continuă să evidențieze capabilitățile superioare de război electronic rusesc (EW) raportate ca fiind cheia pentru perturbarea atacurilor ucrainene.

Bloggeri ruși au susținut că unitățile rusești EW perturbă comunicațiile ucrainene, precum și unitățile de aviație și au susținut că unele grupuri mecanizate ucrainene nu sunt pregătite să lupte fără comunicații sau cu GPS suprimat.

Un alt blogger a susținut că forțele ucrainene au încercat propriile „contramăsuri electronice” împotriva capacităților de recunoaștere și control ale Rusiei în zonele în care au loc atacuri ucrainene, dar că aceste încercări au fost fără succes. Forțele ruse și-au îmbunătățit cu succes utilizarea EW în timpul invaziei Ucrainei.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 07.50: Apele încep să se retragă în regiunea Herson, după explozia barajului Kahovka

Ucraina a comunicat că zona acoperită de inundaţii din regiunea Herson, ca rezultat al exploziei de la barajul Kahovka, a ajuns aproape la jumătate, informează Rador.

Ucraina şi Rusia se învinuiesc reciproc pentru explozia care a avut loc marţi. Distrugerea barajului a dus la inundarea satelor, câmpurilor şi drumurilor, în unele zone lăsând vizibile doar acoperişurile.

Continuarea aici

content-image

 

UPDATE 11 iunie, ora 06.44: Surse ruse au susținut că forțele ucrainene au avantaje tactice în desfășurarea atacurilor pe timp de noapte datorită echipamentelor furnizate de Occident cu sisteme optice de noapte superioare.

Un proeminent blogger rus a susținut că forțele ucrainene lansează atacuri noaptea, deoarece echipamentele furnizate de Occident oferă forțelor ucrainene o optică de viziune pe timp de noapte „excelentă”.

Oficialul aparatului de ocupație al regiunii Zaporijia, Vladimir Rogov, a susținut, de asemenea, că atacurile nocturne permit forțelor ucrainene să folosească mai eficient echipamentul furnizat de Occident. Sursele ruse au susținut pe scară largă că forțele ucrainene au început sau au intensificat atacurile pe timp de noapte în ultimele zile, iar forțele ucrainene pot profita din ce în ce mai mult de avantajele oferite de sistemele occidentale.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 06.17: Sursele ruse continuă să evidențieze rolul sistemelor de artilerie termobară rusă TOS-1A la nivel de district militar limitate împotriva atacurilor ucrainene, deși forțele ucrainene au distrus cel puțin două dintre aceste sisteme cheie în ultimele zile.

Imaginile geolocalizate publicate pe 8 și 9 iunie confirmă că forțele ucrainene au folosit muniție de precizie occidentală (se pare că sistemul de artilerie Paladin de 155 mm) pentru a distruge cel puțin două sisteme de artilerie termobarică rusești TOS-1A - bunuri de artilerie extrem de distructive, dar rare, controlate la nivel de District militar rus – în vestul și estul regiunii Zaporijia în timpul contraofensivei ucrainene.

Ministerul rus al Apărării (MOD) a evidențiat rolul sistemelor de artilerie termobarică rusă în lovirea pozițiilor ucrainene pe linia frontului din vestul Oblastului Zaporijia.

Un blogger rus a susținut că unitățile rusești de artilerie termobară au tras în mod constant asupra forțelor ucrainene la granița administrativă a regiunii Donețk-Zaporijia și în vestul Oblastului Zaporijia în ultimele câteva zile și a caracterizat unitățile ca fiind esențiale pentru respingerea atacurilor frontale ucrainene.

Dependența aparentă a forțelor ruse de mijloace specifice de artilerie este demnă de remarcat, deoarece loviturile ucrainene de precizie asupra acestor sisteme ar putea complica capacitățile defensive rusești și este puțin probabil ca forțele ruse să posede suficiente sisteme TOS-1A pentru a oferi același nivel de sprijin de foc pe toată linia frontului.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 06.05: Ruperea barajului Kahovka | Zelenski critică organizaţiile internaţionale: 'Vedem că există pur şi simplu o indiferenţă ruşinoasă

Volodimir Zelenski a afirmat, sâmbătă, că ruşii sunt “alimentaţi” de indiferenţa şi slăbiciunea arătate de unele organizaţii după ruperea barajului Kahovka, informează news.ro.

“Un rezumat al acestei zile. În primul rând au fost negocierile cu prim-ministrul Canadei Justin Trudeau. Arme şi muniţie. Există un pachet de apărare. Coaliţia de luptători moderni şi pregătirea piloţilor noştri înregistrează un progres vizibil.

Consecinţele atacului terorist rusesc de la Kahovka au fost discutate în detaliu. Canada este printre cei care ne pot ajuta să ne redresăm după acest dezastru. Ne înţelegem reciproc în privinţa paşilor necesari. Desigur, nu vom sta departe de dezastrul cu care se confruntă Canada acum. Incendii masive, pierderi colosale de mediu şi pericol pentru oameni...

Continuarea aici

UPDATE 11 iunie, ora 05.15: Ucrainenii încep să piardă pe front tancurile Leopard 2 și vehiculele de luptă Bradley

Oficialii americani, vorbind sub condiția anonimatului, au confirmat că ucrainenii au suferit pierderi în lupta recentă, la fel ca și rușii, dar nu vor cuantifica pierderile. Cel puțin trei tancuri Leopard 2 de fabricație germană și opt vehicule de luptă Bradley de fabricație americană au fost abandonate recent de trupele ucrainene sau distruse, pe baza videoclipurilor și fotografiilor postate de bloggerii ruși pro-război și verificate de The New York Times, scrie adevarul.ro.

În această etapă, rămâne neclar unde va da Ucraina lovitura principală, a declarat într-un interviu telefonic Mihailo Samus, director adjunct la Centrul pentru Studii privind Armata, Conversie și Dezarmare, o organizație de cercetare militară din Kiev. Atacurile acum sunt menite în primul rând să forțeze Rusia să-și dezvăluie pozițiile și strategiile, a spus el.

Continuarea aici

content-image

 

UPDATE 11 iunie, ora 05.03: Forțele ucrainene încearcă în prezent o operațiune tactică extraordinar de dificilă – un asalt frontal împotriva pozițiilor defensive pregătite, complicat și mai mult de lipsa superiorității aeriene – și aceste atacuri inițiale nu ar trebui extrapolate pentru a prezice toate operațiunile ucrainene.

Forțele ucrainene înregistrează, în mod surprinzător, victime în atacurile inițiale împotriva unora dintre cele mai bine pregătite forțe ruse din Ucraina. Cu toate acestea, atacurile inițiale – și în special filmările selectate pe care surse ruse le difuzează și le evidențiază în mod intenționat – nu sunt reprezentative pentru toate operațiunile ucrainene. Armata rusă rămâne periculoasă și forțele ucrainene se confruntă cu siguranță cu o luptă grea, dar Ucraina nu și-a angajat încă marea majoritate a forțelor sale de contraofensivă și apărarea rusă nu este uniform puternică de-a lungul tuturor sectoarelor liniei frontului.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 04.29: Șeful Republicii Cecene, Ramzan Kadyrov, a stabilit o linie retorică clară între critica Ministerului Apărării rus și critica președintelui rus Vladimir Putin într-o declarație din 9 iunie.

Kadyrov a publicat o postare pe Telegram pe 9 iunie, subliniind detaliile unui apel telefonic privat care a avut loc între Kadyrov și finanțatorul Grupului Wagner, Yevgeny Prigojin, la sfârșitul lunii mai, după ce Kadyrov și Prigojin au ajuns la un acord ca forțele cecene să le înlocuiască pe cele ale grupării Wagner în Bakhmut.

Interacțiunile dintre Kadyrov și Prigojin s-au deteriorat rapid în zilele următoare, dar Prigojin a susținut că l-a sunat personal pe Kadyrov pe 1 iunie pentru a-și rezolva disputa. Kadyrov a susținut pe 9 iunie că el credea cu adevărat că face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Prigojin oferindu-se ca trupele cecene să le înlocuiască pe cele Wagner, dar că tonul lui Prigojin față de Kadyrov și al trupelor cecene s-a schimbat brusc și Kadyrov a simțit că trebuie să atenueze personal conflictul.

Kadyrov a mai menționat că el însuși a criticat ocazional Ministerul Apărării Rusiei, dar a trasat retoric o linie împotriva criticării directe a lui Putin, susținând că a înțeles întotdeauna că poziția lui Putin de comandant suprem al Forțelor Armate Ruse înseamnă că Putin are cea mai bună înțelegere a realităților câmpului de luptă. Kadyrov a criticat apoi gruparea Wagner pentru că este o forță slabă și ineficientă atunci când s-a confruntat cu aceleași constrângeri operaționale ca forțele cecene în fazele anterioare ale războiului. Mesajul lui Kadyrov a încercat probabil să semnaleze loialitatea față de Putin și să-l înfățișeze pe Prigojin ca fiind în dezacord cu conducerea militară a Rusiei.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 04.07: Forțele ruse au vizat un aerodrom operațional ucrainean în timpul unei alte lovituri cu rachete și drone asupra Ucrainei în noaptea de 9 spre 10 iunie.

Comandamentul Forțelor Aeriene Ucrainene a raportat pe 10 iunie că forțele ruse au lansat opt rachete la sol de diferite tipuri și 35 de drone de tip Shahed. în Ucraina din direcțiile de nord și de sud și a lovit un aerodrom operațional din Regiunea Poltava cu rachete balistice Iskander, rachete de croazieră și drone de fabricație iraniană.

Șeful Regiunii Poltava, Dmytro Lunin, a remarcat că lovitura a deteriorat infrastructura aerodromului și alte echipamente nespecificate. Fostul purtător de cuvânt al Republicii Populare Donețk (DNR), Eduard Basurin, a lăudat bombardamentul pentru că „în sfârșit” a vizat aerodromurile ucrainene. ISW a evaluat recent că Rusia desfășoară o nouă campanie aeriană pentru a viza capacitățile contraofensive ucrainene, iar sursele ruse vor folosi probabil raportarea unor astfel de lovituri pentru a încadra campania aeriană actuală ca proactivă și eficientă pe fundalul contraatacurilor ucrainene pe tot teatrul de război.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 03.59: Forțele ruse au făcut progrese marginale la nord-est de Kupyansk pe 10 iunie.

Imaginile geolocalizate publicate pe 10 iunie indică faptul că forțele ruse au făcut progrese marginale la nord-vest de Vilshana (14 km nord-est de Kupyansk). Ministerul Rusiei a raportat că forțele ruse au suprimat patru grupuri ucrainene de sabotaj și recunoaștere în apropiere de Novomlynsk (20 km nord-est de Kupyansk), Synkivka (8 km nord-est de Kupyansk) și Orlianka (22 km est de Kupyansk) în regiunea Harkov și Stelmakhivka, regiunea Luhansk. (16 km nord-vest de Svatove).

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 03.23: Forțele ruse și ucrainene au continuat atacurile terestre limitate la sud de Kreminna pe 10 iunie.

Statul Major ucrainean a raportat că forțele ruse au efectuat operațiuni ofensive fără succes în apropiere de Bilohorivka (12 km sud de Kreminna) și Vesele (30 km sud de Kreminna). Un blogger rus a susținut că angajamentele de luptă continuă lângă Bilohorivka și că o unitate de artilerie rusă a respins un mic grup mecanizat ucrainean care a încercat să spargă apărarea rusă în zonă.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 02.05: Forțele ucrainene continuă să vizeze zonele din spatele trupelor rusești din regiunea Lugansk.

Fostul oficial al Republicii Populare Lugansk (LNR) Rodion Miroshnik a susținut pe 10 iunie că forțele ucrainene au lovit poziții rusești în apropiere de Lysychansk (la 15 km sud-vest de Kreminna) de 15 ori în ultima săptămână. Surse ruse au susținut că apărarea antiaeriană rusă a interceptat o rachetă ucraineană care viza clădiri administrative din orașul Lugansk pe 9 iunie.

content-image

UPDATE 11 iunie, ora 01.00: Partizanii anti-Kremlin au ucis un comandant rus

Legiunea pentru Eliberarea Rusiei, una din milițiile anti-Kremlin ce luptă de partea Ucrainei, a revendicat uciderea unui comandant al armatei ruse în regiunea rusă Belgorod, scrie Adevărul.

„Criminalii ca el, care și-au mânjit mâinile până la coate în sângele civililor, sunt întotdeauna întâmpinați cu o pedeapsă corectă”, a transmis Legiunea pentru Eliberarea Rusă.

Naționaliștii antiruși au adăugat într-un mesaj ulterior despre comandantul rus că acesta a terorizat sistematic populația din regiunea Belgorod și că „a ucis civili în Cecenia, Iugoslavia, Abhazia și Ucraina”.

Continuarea aici

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.