Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO GRAV ACCIDENT soldat cu mai mulți morți - UPDATE

accident noapte

UPDATE

Un autoturism Ford s-a izbit violent de o autoutilitară care venea din sens opus. Ambii pasageri din autoturism au murit, în timp ce şoferul autoutilitarei a fost rănit uşor. Acesta din urmă a spus că autoturismul a depăşit un autocamion şi a lovit în plin autoutilitara pe care o conducea.

Știrea inițială

Un teribil accident rutier a avut loc, în urmă cu câteva minute, în localitatea Ciurbești, comuna Miroslava, din județul Iași. loc un accident rutier.

Un autoturism Ford, înmatriculat în Arad, și o dubă s-au ciocnit frontal, iar rezultatul este tragic. Doi dintre cei care se aflau în cele două mașini au murit, iar un al treilea este preluat pentru a fi transportat la spital.

Citește și: Mare atenție! Metoda prin care hoții au golit conturile lui Gabriel Dorobanțu, Jean de la Craiova și lui Adrian Nartea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este blocat pe DN28D, centura orașului Miroslava (judeţul Iași), din cauza unui accident. Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.