Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mega-marș în Valea Jiului: Locuitorii și minerii protestează pe străzile din Lupeni - 'Minerii și Valea și-au pierdut răbdarea'

protest mineri

Un marș de amploare are loc, la această oră, în Valea Jiului, generat de protestele minerilor din Lupeni! Peste 1.000 de oameni protestează pe străzile din Lupeni față de neplata minerilor de la mina Lupeni.

Alături de sutele de mineri au ieșit pe stradă și localnicii. ”Minerii și Valea și-au pierdut răbdarea”, ”Azi în Hunedoara, mâine în toată țara” scandează oamenii.

Tineri, bătrâni, pensionari, femei și copii li s-au alăturat ortacilor în protestul lor. Primarul orașului Lupeni, Lucian Resmeriță, și senatorul PSD Cristian Resmeriță sunt și ei în grupul de manifestanți.

Citește și: Diana Șoșoacă îi vrea pe minerii din Valea Jiului să mărșăluiască pe străzile din București: ‘Nu au curaj, le este frică. Dacă suntem uniți, rechinii mor’

”Minerii din subteran vă așteaptă mâine, domnule prim-ministru, să vorbiți cu ei!”, a spus unul dintre mineri, lângă o coroană funerară.

Coloana de protestatari se merge din Lupeni la Bărbăteni și apoi se va întoarce în Lupeni, la mină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.