Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE VIDEO Protestul cu zeci de mii de oameni din centrul Londrei s-a transformat în unul violent: Manifestanții i-au atacat pe polițiști

Confruntări între manifestanţi şi agenţi de poliţie au avut loc, miercuri după-amiază, în centrul Londrei, în cursul protestului faţă de moartea unui afro-american în Statele Unite, relatează agenţia Reuters şi postul Sky News.

Incidentele au avut loc în faţa Biroului premierului Boris Johnson, la Downing Street. Manifestanţii au aruncat cu obiecte spre agenţii de poliţie. Violenţele nu au durat mult timp, scrie mediafax.ro.

Citește și: Parlamentul a decis! Educația sexuală a fost înlocuită cu ‘educație sanitară’. Cum se va preda în școli

Zeci de mii de persoane s-au adunat, miercuri după-amiază, în centrul Londrei pentru a protesta faţă de moartea afro-americanului George Floyd în Statele Unite.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a condamnat moartea lui George Floyd, dar le-a cerut protestatarilor să fie paşnici şi să respecte regulile antiepidemice.

Citește și: Nelu Tătaru anunță trei elemente care trebuie gestionate, pentru a evita valul doi de coronavirus: Nu ține doar de noi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.