Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE VIDEO Situația DEGENEREAZĂ la protestul din București: Sute de oameni au plecat spre sediul MAE pentru a-l da jos pe Teodor Meleșcanu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam miting protest

Sute de persoane au pornit din Piața Victoriei din Capitală în marș, spre Ministerul Afacerilor Externe (MAE), pentru a-și exprima nemulțumirea față de modul în care au fost organizate secțiile de votare din diaspora și pentru a cere demisia ministrului Teodor Meleșcanu.

Sute de persoane care s-au strâns în Piața Victoriei din Capitală la scurt timp după ce a fost încarcerat Liviu Dragnea și au pornit în marș spre Ministerul Afacerilor Externe.

Citește și: Liviu Dragnea cu ochii în soare! Unde se află iubita sa, Irina Tănase

Oamenii au cerut, atunci când au ajuns în fața instituției, demisia ministrului Teodor Meleșcanu, nemulțumiți pentru modul în care au fost organizate secțiile de votare din diaspora și pentru că mulți români nu au mai apucat să voteze.

„Toți avem dreptul la vot!”, „România, stat european” și ”Meleșcanu, demisia!” sunt câteva dintre mesajele pe care le strigă protestatarii.

Citește și: Klaus Iohannis a dat cărțile pe față! Ce pregătește după alegerile europarlamentare

Potrivit unor surse avizate, în fața Ministerului de Externe s-au strâns câteva sute de persoane.

Teodor Meleșcanu și-a cerut scuze, luni, față de românii din Diaspora care nu au putut vota la alegerile europarlamentare și referendum din cauze cozilor care s-au format la urne. Ministrul de Externe a anunțat că a dispus o anchetă în țările unde au existat astfel de probleme la secțiile de votare.

Citește și: Bomba a fost detonată: Traian Băsescu, premier!

La mai multe secții de votare din străinătate, precum cele din Roma, Londra, Dublin, Roma sau Offenbach s-au format cozi, sute de români așteptând să-și exercite dreptul la vot. Cozi s-au format și în fața secțiilor de votare din Bruxelles, Roma, Verona, Offenbach, Dublin, Londra, Antwerp, Amsterdam, Lille, Berlin și Regensburg, românii declarându-se nemulțumiți, pe rețelele de socializare, că așteaptă ore bune la coadă din cauza organizării slabe a autorităților române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.