Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE VIDEO Situația devine EXPLOZIVĂ în Piața Victoriei: Jandarmeria a scos trupele echipate de lupte - Ultrașii lui Dinamo sunt în prim-plan

Situația este explozivă în Piața Victoriei, aproape de miezul nopții de luni spre marți! Deși mai sunt doar câteva sute de protestatari, cei mai mulți dintre ei fac parte dintre ultrașii lui Dinamo.

Protestatarii îi provoacă pe jandarmi, îi înjură și îi atacă cu sticle pline cu lichide. Aceștia au incendiat și câteva zeci de măști medicale. Jandarmeria a decis să trimită doar jandarmi echipați de intervenție. Trupele de ordine sunt echipate cu căști de protecție și tot echipamentul necesar pentru eventualitatea în care situația degenerează.

Jandarmii au oameni infiltrați printre manifestanți și ar fi primit informația că se pune la punct un atac. În acest moment, numărul jandarmilor depăștește număru protestatarilor din fața sediului Guvernului.

Citește și: Dominic Fritz, ieșire dură la adresa protestatarilor: ‘Aceste persoane sunt împinse de la spate de niște extremiști cu un discurs violent, xenofob și antieuropean’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.