Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool a învins-o pe Burnley, în fața unei asistențe record, și este iar lider în Premier League

goals.com
liverpool fani anfield

Liverpool a revenit în fruntea clasamentului, după ce a învins sâmbătă pe Burnley, cu 3-1, pe teren propriu. Echipa lui Jurgen Klopp a căutat să reacționeze după înfrângerea de la sfârșitul săptămânii trecute în fața lui Arsenal. La pauză, scorul a fost 1-1, oaspeții egalând înainte de pauză.

Cormoranii au preluat conducerea în minutul 31, prin lovitura de cap a lui Diogo Jota, la un corner pe care portarul lui Burnley, James Trafford, nu a reușit să îl rețină, scrie mediafax.ro.

Burnley, care s-a aflat în zona de retrogradare în cea mai mare parte a sezonului, a egalat înainte de pauză prin lovitura de cap superbă a lui Dara O'Shea, înainte ca Luis Diaz să restabilească avantajul în minutul 52.

Burnley a avut mai multe ocazii de a egala înainte ca o nouă lovitură de cap, de data aceasta a lui Darwin Nunez, după centrarea lui Harvey Elliott, să pecetluiască victoria.

Atât antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, cât și cel al lui Burnley, Vincent Kompany, au primit cartonașe galbene din partea arbitrului Tim Robinson pentru că au protestat după decizii în defavoarea echipelor lor.

Liverpool a fost lipsită de portarul titular Alisson, bolnav, dar rezerva Caoimhin Kelleher l-a suplinit cu brio și a reușit o paradă de efect, pentru a-i refuza lui David Datro Fofana golul egalizator, când scorul era 2-1.

Liverpool, urmărită din tribune de o nouă asistență record a clubului de 59.896 de spectatori, fusese înlocuită pentru scurt timp de Manchester City în fruntea clasamentului, după victoria cu 2-0 în fața lui Everton, mai devreme, sâmbătă.

Reds au două puncte avans, dar au jucat cu un meci mai mult decât „cetățenii”, în timp ce Burnley rămâne pe locul 19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.