Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool a raportat pierderi de 23,2 milioane euro, în pofida unor venituri record

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Clubul englez de fotbal Liverpool a raportat pentru anul financiar mai 2015/mai 2016 pierderi de 23,2 milioane euro, în pofida unei cifre record de afaceri de 354 milioane euro, mai ales din cauza investițiilor în jucători, relatează Reuters.

Cheltuielile cu concedierea antrenorului Brendan Rodgers în octombrie 2015, aducerea lui Juergen Klopp, a staff-ului său și a 12 noi jucători au contribuit la pierderile financiare înregistrate, anunță Agerpres.

Citește și: Președintele FIFA vrea '9 sau 10' echipe din Africa la Cupa Mondială

Roberto Firmino, Danny Ings, Marko Grujic, Nathaniel Clyne și Joe Gomez se numără printre jucătorii aduși la echipă în decursul anului trecut.

În pofida ratării calificării în Liga Campionilor, veniturile lui Liverpool au crescut cu 4,5 milioane euro, grație calificării în finalele Europa League și Cupei Ligii din 2016.

Liverpool este singurul club din Top 10 mondial privind cifra de afaceri care nu a jucat sezonul trecut în Liga Campionilor.

Veniturile din drepturile de televizare au crescut cu 1,2 milioane euro, la 144 milioane euro, rețeta din meciurile de acasă s-a majorat cu 3,9 milioane euro până la 73,1 milioane euro, în timp ce veniturile comerciale au scăzut cu 820.000 euro până la 135,6 milioane euro, din cauza construcției unei noi tribune, care a restricționat accesul la stadion în zilele fără meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.