Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool a reușit să-l transfere pe fundaşul central al echipei RB Leipzig, Ibrahima Konate

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Fundaşul central francez al echipei RB Leipzig, Ibrahima Konate, va fi din sezonul viitor jucătorul lui Liverpool, a anunţat vineri gruparea de pe Anfield Road, scrie AFP.

Liverpool a decis să activeze clauza de eliberare a tânărului de 22 de ani, care se ridică la 41 de milioane de euro, dar nu a specificat durata contractului, pe care o descrie doar ca fiind ''pe termen lung''.

Finalizarea tranzacţiei depinde acum de efectuarea controlului medical şi de obţinerea permisului de muncă în Marea Britanie.

''Sunt foarte fericit să semnez pentru un club atât de mare precum Liverpool. Pentru moment sunt concentrat pe participarea la Campionatul european de tineret cu naţionala Franţei, dar după această competiţie ştiu că mă voi alătura uneia dintre cele mai bune echipe din lume şi este un sentiment incredibil'', a spus Konate.

Format la Sochaux înainte de a petrece patru sezoane la RB Leipzig (95 de meciuri, 4 goluri), Konate are 12 selecţii la naţionala de tineret a Franţei.

''Pe Ibrahima l-am urmărit şi admirat de mult timp, de când i-am văzut pentru prima dată potenţialul când era la Sochaux. După toate accidentările pe care le-am avut pe postul de fundaş central, aceasta era o zonă a echipei ce trebuia întărită'', a punctat Jurgen Klopp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.