Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool are nevoie de performanţe, declară Juergen Klopp după victoria din Merseyside Derby

news.ro
liverpool
"A fost o mare uşurare. Prestaţia din această seară a fost o declaraţie pentru noi că putem face asta. A fost cel mai bun joc al nostru de ceva timp. Trebuie să continuăm. Să ieşim din situaţia noastră şi să aducem consistenţă. Aveam nevoie de performanţe", a declarat Klopp.

Atacantul egiptean Mohamed Salah a deschis scorul în partida de pe Anfield, în minutul 36, bifând cu această ocazie prima sa reuşită după Boxing Day, iar noul recrut Cody Gakpo, sosit în luna ianuarie de la PSV Eindhoven, a marcat imediat după pauză primul său gol în tricoul lui Liverpool (49).

Klopp a spus că elevii săi au jucat la adevărata lor valoare împotriva lui Everton, însă trebuie să menţină acest nivel de performanţă şi în meciurile următoare. "A fost o noapte cu adevărat importantă. Ne-a dat toate semnele că am fost noi înşine în seara asta, iar acum trebuie să ne asigurăm că lucrurile vor sta la fel în continuare", a adăugat tehnicianul german.

Liverpool, vicecampioana ediţiei trecute din Premier League, a urcat pe locul nouă în urma acestui succes, cu 32 de puncte, la nouă lungimi de Newcastle United, ocupanta poziţiei a patra, pe care o înfrunta sâmbătă pe St James' Park.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.