Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool i-a în calcul să nu mai achiziţioneze jucători care nu sunt vaccinaţi

news.ro
liverpool

Tehnicianul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că gruparea engleză va lua în calcul situaţia jucătorilor cu privire la vaccinarea împotriva coronavirusului înainte de a decide dacă îi achiziţionează sau nu în această iarnă.

“Mi s-a pus această întrebare la ultima conferinţă de presă şi nu m-am gândit la asta, sincer să fiu. Probabil a fost greşeala mea, pentru că evident nu suntem aproape de aducerea vreunui jucător. Dar de atunci m-am gândit la asta şi da, va fi un factor care va influenţa. Categoric. Să ne gândim la situaţia noastră. Dacă un jucător nu este vaccinat, el este o ameninţare constantă pentru noi toţi. El nu vrea să fie o ameninţare, bineînţeles, nu se gândeşte: ‘Dumnezeule, nu îmi pasă de alţii’. Însă este. Aşa că trebuie să găsit diferite scenarii. El trebuie să se schimbe în alt vestiar, trebuie să mănânce în altă sală, trebuie să folosească alt autocar, trebuie să se deplaseze oriunde cu o maşină diferită. Din punct de vedere organizatoric, este un haos. Dacă vrei să respecţi protocolul, este incredibil de greu să o faci”, a explicat Klopp, informează news.ro.

“Dacă vreo persoană se infectează cu covid şi a fost în apropierea lui în ultimele patru zile, el va sta în izolare. Dacă trebuie să ne deplasăm într-o ţară pentru meciuri internaţionale, la întoarcele el trebuie să se autoizoleze. Astfel că bineînţeles că va influenţa. Dacă trebuie să facem toate aceste lucruri, cum ar fi să construim o nouă clădire pentru jucători nevaccinaţi, nu o vom face. Sperăm că nu va fi necesar acest lucru”, a adăugat tehnicianul.

Campionatul Angliei este puternic afectat de cononavirus, şase meciuri care ar fi trebuit să se dispute în acest weekend fiind amânate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.