Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool l-a transferat pe portarul spaniol Adrian, liber de contract - Spaniolul îi va lua locul lui Simon Mignolet

liverpool

Liverpool a anunţat, luni, transferul portarului Adrian (32 de ani), din postura de jucător liber de contract. Spaniolul îi va lua locul lui Simon Mignolet, transferat tot luni, la Club Brugge, anunță MEDIAFAX.

Adrian şi-a încheiat contractul cu West Ham United în această vară, club pentru care a evoluat în ultimele şase sezoane. În 150 de partide petrecute în poarta londonezilor, ibericul a avut 43 de meciuri fără gol primit.

Citește și: Amendă pentru femeia care protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă- Care este cauza

În cariera sa, Adrian a mai evoluat doar la Betis, formaţie la care şi-a făcut junioratul şi ulterior a făcut pasul la prima echipă.

“Sunt foarte fericit să mă aflu aici şi sunt nerăbdător să încep treaba pe teren. Sunt foarte ambiţios, am venit aici să câştig tot. Vreau să câştig trofee. Suntem angrenaţi în multe competiţii şi vom încerca să câştigăm pe toate planurile”, a declarat Adran, la sosirea la Liverpool.

Adrian va fi a doua opţiune pentru postul de portar de la Liverpool, după brazilianul Alisson Becker, care a avut prestaţii foarte apreciate în sezonul precedent.

Citește și: Gheorghe Dincă face noi declarații! Luiza ar fi acceptat să facă sex cu el în schimbul unei sume de bani

În această vară, Liverpool a mai oficializat un singur transfer, cel al fundaşului central olandez Sepp Van Der Berg, pentru care echipa lui Jurgen Klopp a plătit aproximativ 2 milioane de euro celor de la PEC Zwolle.

Liverpool a pierdut, duminică, primul trofeu al noului sezon, după înfrângerea din Supercupa Angliei, contra lui Manchester City, scor 1-1 (4-5, după executarea loviturilor de departajare).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.