Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool rămâne principala contracandidată la titlu a lui Manchester City, spune Pep Guardiola

klopp guardiola

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, spune că Liverpool rămâne principala contracandidată la titlu în Premier League, chiar dacă în prezent "cormoranii" se află pe locul 10 în clasament, la 13 puncte în urma "cetăţenilor", care ocupă locul 2, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

"Ştiu calitatea pe care o are echipa lui Klopp, ei ştiu care sunt calităţile noastre. Dacă ar mai fi rămas câteva etape, poate aş fi spus că nu mai au şanse la podium, însă mai e mult de jucat, sunt sigur că se poate întâmpla orice", a spus Guardiola.

El a menţionat că nu judecă niciodată un adversar după locul pe care-l ocupă în clasament.

"Duminică vom juca pe terenul lor, va fi cu siguranţă un meci greu, un meci foarte dificil, nu mă aştept la o partidă facilă. Klopp va cere maxim de la elevii săi, de aceea poziţia din clasament nu cred că va conta", a spus Guardiola.

El a precizat însă că se bazează pe angrenajul formaţiei sale, pe experienţa jucătorilor, pe faptul că se cunosc foarte bine între ei şi evoluează ca o echipă sudată.

Pe de altă parte, tehnicianul spaniol a indicat că fotbaliştii Kyle Walker (accidentat în zona inghinală), Kalvin Phillips (leziune la umăr) şi John Stones (lovit la coapsă) nu sunt apţi de joc şi ar putea chiar rata CM 2022 cu naţionala Angliei.

În schimb, în partida cu Liverpool va intra Erling Haaland, care a stat pe banca de rezerve la partida de marţi, din Liga Campionilor, cu FC Copenhaga.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.