Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool reintră în cursa pentru titlu, după victoria împotriva Tottenham în deplasare cu 3-1

psg liverpool

Liverpool a pus capăt unei serii de cinci meciuri fără victorie în Premier League, joi seara, pe terenul lui Tottenham, învingând cu 3-1 echipa portughezului Jose Mourinho, potrivit Mediafax.

Gazdele au deschis scorul prin Song Heung-Min, însă reușita a fost anulată pe motiv de offside, după consultarea sistemului VAR.

După ce a irosit două situații de a marca, Sadio Mane a reușit din a treia încercare să dischidă scorul pentru Liverpool, în al 4-lea minut suplimentar al primei părți. Repriza secundă debutează fulminant cu golul lui Alexander Arnold, din minutul 47, pentru 0-2, urmat la numai 2 minute de reușita lui Hojbjerg, care a redus din handicap în minutul 49

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

În minutul 56, sistemul îi VAR anulează lui Salah un gol, din cauza unui henț, dar Sadio Mane duce totuși scorul la 1-3, reușind dubla, în minutul 65.

Introducerea lui Gareth Bale, de către Mourinho, cu 10 minute înainte de final nu a schimbat nimic la rezultatul final: 1-3 pentru Liverpool.Cormoranii acumulează 37 de puncte și se aproie la 4 puncte de liderul Manchester City, urmând să joace duminică din nou în deplasare, la West Ham.

Tottenham rămâne cu 33 de puncte și e pe locul 6, în afara cupelor europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.