Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool, victorie la scor după un meci în care a avut doi jucători accidentaţi

www.gettyimages.com
manchester united liverpool

Liverpool, liderul campionatului de fotbal al Angliei, s-a impus sâmbătă cu 4-1 pe terenul lui Brentford, în primul meci din etapa a 25-a, după un meci în care a avut doi fotbalişti, Curtis Jones şi Diogo Jota, accidentaţi în prima repriză, informează AFP, potrivit Agerpres.

După ce Curtis Jones a avut nevoie de schimbare, Diogo Jota, care a pasat decisiv la primul gol, a fost scos pe targă în urma ciocnirii cu coechipierul său Alexis Mac Allister şi cu mijlocaş al gazdelor, Christian Norgaard. Portughezul a fost înlocuit de Mohamed Salah, care a jucat prima oară pentru Liverpool după ce s-a accidentat pe 18 ianuarie într-un meci al Egiptului de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Liverpool se confrunta deja cu accidentarea unor fotbalişti ca portarul Alisson Becker sau mijlocaşul Dominik Szoboszlai.

Liverpool a înscris în acest meci prin Darwin Nunez (35), Alexis Mac Allister (55), Mohamed Salah (68) şi Cody Gakpo (86). Golul lui Brentford a fost reuşit de Ivan Toney (75).

Liverpool, cu 57 de puncte, este la 5 puncte de următoarele clasate, Manchester City, ce are două meciuri mai puţin disputate, şi Arsenal, ce a jucat un meci mai puţin.

Echipa antrenată de Juergen Klopp încearcă să câştige în acest sezon campionatul, Europa League, Cupa Angliei şi Cupa Ligii engleze, în finala acestei ultime competiţii urmând s-o întâlnească pe Chelsea la sfârşitul săptămânii viitoare.

Brentford, cu 25 de puncte după 24 de jocuri, este pe locul 14, la 6 puncte de zona retrogradării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.