Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Avram, acuzații dure la adresa lui Klaus Iohannis: Președintele este LAȘ!

liviu avram

Jurnalistul Liviu Avram susține că președintele Klaus Iohannis este un laș pentru că și-a trimis purtătorul de cuvânt să anunțe revocarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi. Avram susține că prin această decizie, Klaus Iohannis arată că este complice cu PSD la mutilarea justiției.

”Ca pe un gest de lașitate maximă. Dacă a luat această decizie, deși avea câteva opțiuni la îndemână, dacă a anunțat acest lucru prin purtătorul de cuvânt, avem un semn că președintele e laș. Dacă nu a găsit timp de o lună alte soluții, câtă vreme existau, doar a mimat refuzul de a revoca și a făcut un simplu joc de imagine să arate că e în opoziție cu puterea. Gestul de azi arată că e complice la ce fac acești oameni.

Am serioase dubii că cei aflați acum la putere, de rușine la apelul președintelui, vor renunța la mutilarea legislației penale. Nu vor renunța, iar președintele va face un joc mimat de opoziție, atacând acele legi la CCR, returnându-le la Parlament, unde rezultatul e previzibil. Președintele, dintr-o singură mișcare, prin interpuși, ne aruncă într-o cu totul altă situație politică și juridică”, a declarat Liviu Avram, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.