Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Ciobotariu lasă FC Botoșani pentru naționala Libanului

fotbal drepturi tv minge

Liviu Ciobotariu (48 de ani) va pleca de la FC Botoşani pentru o experienţă inedită în cariera sa. Antrenorul a fost contactat de Federaţia de Fotbal a Libanului, pentru preluarea naţionalei de seniori, şi cu care s-ar fi înţeles deja potrivit mediafax.

Football Lebanon notează că la finalul sezonului de play-out, Ciobotariu va semna contractul. Fostul internațional o pregăteşte pe FC Botoşani din noiembrie anul trecut, iar înaintea ultimei etape a stagiunii a salvat echipa de la retrogradare. În urmă cu câteva etape, patronul Valeriu Iftime voia să îl demită, moldovenii fiind foarte aproape de zona roşie a clasamentului. ”Voi discuta cu el şi dacă îmi spune că poate să îi motiveze pe jucători şi să salveze echipa de la retrogradare rămâne. Dacă nu, se strângem mâna”, declara omul de afaceri, într-o discuţie cu ProSport.

Ciobotariu şi-a ţinut promisiunea, echipa are acum şanse chiar la locul 3, care ar aduce un bonus consistent din drepturile TV, dar pare că nu se mai gândeşte la sezonul următor. Şi-ar fi dat acordul să plece din România, pentru o nouă exprienţă în fotbalul din afară. Le-a mai pregătit pe Faisaly şi Al-Ta'ee, ambele din Arabia Saudită, dar niciodată o echipă naţională.

Ciobotariu a adunat 21 de meciuri pe banca Botoşaniului, a câştigat 11 dueluri, a remizat de 4 ori şi a pierdut 6 confruntări. Are o medie 1.76

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.