Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, 'pârât' la TVR: Ce legături ar avea cu fostul adjunct SRI, Florian Coldea

twitter.com
Florian Coldea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se află în centrul unui nou scandal. Acesta a fost acuzat, în direct la TVR, că ar avea legături strânse cu fostul adjunct al SRI, Florian Coldea. Fostul premier, Victor Ponta, susţine că în relaţia cu fosta conducere a SRI liderul PSD, Liviu Dragnea, era mai apropiat de generalul Florian Coldea, în timp ce el era prieten cu George Maior, actualul ambasador al României în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Replici dure între jurnalistul Dan Tapalagă și adjunctul lui Coldea: ‘…ieșiți în față ca un bărbat și spuneți: Cum era pe canapeaua lui Coldea?’

"Coldea era mai prieten cu Liviu, eu eram mai prieten cu George Maior", a afirmat Ponta luni seara la TVR1, într-o discuţie pe tema dezvăluirilor făcute în mass-media de colonelul SRI Daniel Dragomir.

Citește și: Scandal în sistemul medical: Statul vrea să introducă 9 medicamente noi pe lista de compensate și gratuite, dar nu are bani să le acopere

Însă, Ponta a ţinut să precizeze că nu a discutat niciun moment cu George Maior despre partidul pe care intenţionează să-l înfiinţeze. "Se tot duc tot felul de răspândaci: Ponta cu Maior vor să facă nu ştiu ce partid. N-am vorbit niciodată, în viaţa mea, despre un proiect politic cu Maior. De ce apare tot timpul băgat în faţă Maior cu chestia asta? Maior a fost în România şi nici nu ne-am văzut, când a fost la adunarea ambasadorilor", a spus Ponta.

Citește și: Inedit! Ce țară se opune intrării României în Schengen și din ce motiv

Şi acuzaţiile lui Ponta nu se opresc aici. "Domnul Gheorghe Fulga făcea scenarii aiurea, am vrut să îl sun să îi zic. Păi eşti o ţaţă de la flori care scoate scenarii aiurea. E om cu păr alb, cum să spună asemenea prostii la televizor", a tunat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.